Oficial I Desire Azankpo la Dinamo!

Este oficial! Dinamo a reuşit să perfecteze a 11-a mutare a iernii. Echipa noastră l-a adus, împrumut, până în vară, pe jucătorul din Benin, Désiré Segbe Azankpo. Este atacantul pe care şi-l dorea şi Flavius Stoican în încercarea de a redresa echipa.

”Bine ai venit la Dinamo București, Désiré Segbe Azankpo! FC Dinamo București și clubul francez USL Dunkerque au ajuns la un acord pentru transferul temporar al atacantului Désiré Segbe Azankpo la echipa din Ștefan cel Mare, până la finalul acestui sezon competițional.

28 de ani, născut pe 6 mai 1993 în Benin, Désiré Segbe Azankpo și-a început cariera în fotbalul francez la Metz și a mai evoluat pentru Jeunesse Esch (Luxemburg), Le Puy Foot, Pagny și Epinal (Franța), Senica (Slovacia), Oldham (Anglia), Villefranche și Dunkerque (Franța).

9 este numărul oficial de joc al lui Azankpo la Dinamo București. 17 partide a jucat Azankpo în liga a doua franceză, în prima jumătate a acestui sezon, marcând un gol în Valenciennes vs Dunkerque (1-3). Azankpo a evoluat săptămâna trecută în meciul de campionat Dunkerque vs Paris FC (1-1). 14 selecții a adunat Azankpo pentru prima reprezentativă a statului Benin”, au anunţat cei de la Dinamo, pe pagina oficială de facebook a clubului.

Este cea de-a 11-a mutare a iernii în echipa lui Flavius Stoicano dată cu transferul lui Desire Azankpo. Echipa noastră i-a mai adus pe Cristiano Figueiredo (portar, CFR Cluj), Thomas Chesneau (portar, Concordia Chiajna), Alin Buleică (fundaș, Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Răzvan Patriche (fundaș, Academica Clinceni), Marius Tomozei (fundaș, UTA Arad), Igor Jovanovic (fundaș, Suduva), Balthazar Pierret (mijlocaș, Boulogne), Jonathan Rodriguez (mijlocaș, CFR Cluj), Dusan Celar (atacant, CFR Cluj) şi Antoni Ivanov (mijlocaș, Universitatea Craiova).

  • ”Câinii” joacă în deplasare cu FC Botoșani, pe 7 februarie, în etapa a 24-a.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s