Handbal I Javier Humet și-a prelungit contractul cu Dinamo

Internaţionalul român de origine spaniolă Javier Humet şi-a prelungit contractul cu CS Dinamo Bucureşti până în 2024, a anunţat, marţi, campioana României la handbal masculin pe pagina de Facebook a clubului.

”Conducerea CS Dinamo şi antrenorul Xavier Pascual continuă să cristalizeze echipa de handbal pentru următoarele sezoane. Zilele acestea, un alt jucător de valoare a semnat prelungirea contractului cu CS Dinamo. Javier Humet (32 de ani) va îmbrăca tricoul ‘alb-roşu’ până în 2024”, a precizat CS Dinamo.

Interul dreapta, născut în Spania, la Barcelona, s-a alăturat campioanei României în vara anului 2020, devenind în scurt timp jucător de bază. El a fost decisiv chiar la debut, în septembrie 2020, în meciul cu HC Dobrogea Sud Constanţa de la Sf. Gheorghe, în victoria care a adus în vitrina dinamovistă Cupa şi Supercupa României.

Humet (32 ani) a mai jucat în România la HCM Constanţa, CSM Bucureşti şi CSA Steaua.

Şi-au mai prelungit contractele cu Dinamo şi alţi jucători, portarul iranian Saeid Heidarirad, centrul Octavian Bizău, extremele Nicuşor Negru, Valentin Ghionea. De asemenea, interul stânga croat Ante Kuduz a revenit la club la finalul anului trecut, iar recent Dinamo a perfectat şi transferul extremei drepte ucrainene Andrei Akimenko, valabil din sezonul viitor.

Începutul anului 2022 aduce la București cele mai tari meciuri de handbal masculin, din Liga Campionilor. Echipa noastră, care evoluează în grupele Ligii Campionilor la masculin, va întâlni pe data de 17 februarie, în meci retur, cea mai puternică echipă a Europei, FC Barcelona. Dinamo a obţinut următoarele rezultate în grupa B: 32-29 cu Kielce, 30-41 cu PSG, 26-27 cu FC Porto, 32-36 cu FC Barcelona, 32-29 și 27-28 cu HC Motor, 31-29 şi 32-47 cu Veszprem, 30-37 şi 20-28 cu Flensburg.

Sold-out la meciul de handbal masculin dintre Dinamo și FC Barcelona!

O partidă pentru care interesul publicului va fi unul uriaș. Doar că din cauza pandemiei, Sala Polivalentă din București se va umple doar treizeci la suta din capacitatea ei.

”Pentru acest procent de 30 la sută avem toate biletele vândute. Meciul se va juca practic cu casa închisă. Vedem ce va fi cu pandemia până la ora meciului”, a declarat un oficial al clubului Dinamo.

Lasă un răspuns