A revenit Mureșan: ”Antrenorul va decide dacă se va baza pe ei”

Dinamo încă îi are sub contract pe Steliano Filip și Plamen Iliev, iar în acest moment pare că nu există un termen în care să fie rezolvată situația celor doi.

Acum, Iuliu Mureșan (68 de ani), a vorbit despre situația celor doi fotbaliști. Mureșan nu a mai declarat nimic despre situația echipei ulterior înfrângerii dure de la Botoșani, dar spune că sunt șanse mici ca Filip și Iliev să mai prindă vreun transfer.

„Steliano Filip și Plamen Iliev se antrenează normal, se află în programul echipei. Se antrenează cu tot grupul, nu separat. Antrenorul va decide dacă se va baza pe ei la meciuri. Iliev mai are contract până la finalul sezonului, Filip mai are și sezonul următor.

Probabil vor rămâne la echipă până la finalul sezonului, perioada de transferuri se închide luni. Dacă aveau oferte, cred că ar fi venit cu ele până acum. Ei vor să plece liberi, iar noi nu-i putem lăsa să plece liberi.

Steliano poate depune memoriu, dar va fi respins. Noi suntem cu salariile la zi, în niciun caz Steliano nu are o întârziere de trei luni. Flavius Stoican va decide dacă se va baza pe ei sau nu”, a spus Iuliu Mureșan.

Steliano Filip a spus că a fost amenințat de suporteri în repetate rânduri după demiterea lui Mircea Rednic, astfel că nu vrea să mai joace pentru Dinamo.

Conversație I Doar Dinamo și Steliano Filip (22 decembrie 2021)

Dinamo se află într-o situație critică. De 18 ori campioana României, Dinamo ocupă locul 15, cu 12 puncte acumulate în 24 de etape.

Dinamo are cea mai slabă apărare din Liga 1, cu 52 de goluri încasate în 24 de etape! „Câinii” se află la 11 puncte de U Craiova 1948, ocupanta poziției de baraj. Șansa dinamoviștilor o reprezintă play-out-ul, unde se vor înjumătăți punctele și toate formațiile din a doua parte a clasamentului se vor duela între ele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s