Flavius Stoican ia măsuri după un nou eșec. Unde îi duce pe jucători :)

Zilele lui Flavius Stoican la Dinamo par a fi numărate, mai ales după înfrângerea cu Universitatea Craiova, scor 6-1.

În cazul în care va mai rămâne un meci pe bancă, Stoican e dispus să ia măsuri disperate. Înaintea partidei cu UTA, de duminică, tehnicianul vrea să se ducă la biserică alături de jucători. Are nevoie de ajutor divin?

Flavius Stoican: ”Să luăm preoți, că nu mai știu ce să fac”

”Capul sus, asta este. Acum ce facem, ne lăsăm de fotbal? Încercăm să ne reparăm la minte, să nu mai fim timorați, că nu sunt extraterești. Le-am spus băieților că nu îi înjură lumea… 100% nu este o presiune, oamenii cântă. Să ne supărăm că ne critică?

E un record negativ, dar până la urmă statistica nu este primordială, problema acum e cum jucăm fotbal, cum îi batem pe cei de la UTA. Jucătorii au potențial… dacă îi vedeți la antrenament, șuturi, vincluri, plecări pe spațiu liber, dueluri. Nu știu ce se întâmplă când vine meciul.

Să luăm preoți, că nu mai știu ce să fac. Trebuie să găsesc cheița pentru că nu sunt jucători rudimentari. (Reporter: Îi duceți la biserică până la meciul cu UTA?) Da! (Reporter: Vă gândiți și la variante de astea?) Da!”, a declarat Flavius Stoican la conferința de presă.

Antrenorul lui Dinamo a ținut să asigure că nu va ține de scaun și că, într-o astfel de situație, el este de vină.

”Suntem în moarte clinică, dar nu suntem morți. Când se pierde un meci, antrenorul este principalul vinovat, nu jucătorii. Antrenorul decide cine intră în teren. Acum că fiecare dintre ei au și momente catastrofale…dar în general antrenorul este de vină, că de asta îl și plătești. Eu ajut până când se decide că e nevoie de o schimbare, nu voi pleca în momentele grele”, a spus Stoican.

Flavius Stoican şi Iuliu Mureşan, pe picior de plecare de la Dinamo

Iuliu Mureşan va fi demis în urma convocării Adunării Generale a acţionarilor. Ședința va fi convocată de urgenţă vineri şi Flavius Stoican ar urma să fie daţi afară de la Dinamo.

AGA poate fi convocată de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului. Vineri, Zăvăleanu va fi notificat de – cel puțin – DDB și Nicolae Badea să întrunească adunarea.

PCH confirmă, printr-un mesaj scurt postat pe pagina de Facebook, că Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo.

”Iuliu Mureșan a plecat spre Cluj Napoca. Definitiv!”, au scris suporterii lui Dinamo, care au amintit și de o postare din luna decembrie realizată după demiterea lui Rednic: ”Cine l-a adus pe Stoican (n.r. – Iuliu Mureșan), să-și asume. Că de plătit va plăti!”.

2 gânduri despre &8222;Flavius Stoican ia măsuri după un nou eșec. Unde îi duce pe jucători :)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s