Handbal I Răzvan Gavriloaia a ales cu inima după despărțirea de Dinamo: ”E locul unde totul are sens pentru mine și familia mea”

Dinamo pregătește deja sezonul viitor la handbal masculin, iar conducerea clubului a anunțat despărțirea de Răzvan Gavriloaia.

Campioana României a avut doar cuvinte de laudă pentru Gavriloaia, unul dintre jucătorii care au avut o relație excelentă cu fanii dinamoviști. Recent, ”dulăii” au anunțat despărțirea și de Kamel Alouini.

Până la finalul contractului, Răzvan Gavriloaia va prinde în ”Ștefan cel Mare” super meciuri în Liga Campionilor, cu Barcelona și PSG.

Gavriloaia (38 de ani), a explicat de ce a ales să evolueze pentru CSU Suceava, din sezonul viitor. Extrema dinamovistă este încântată de noua provocare din carieră și se bucură că va evolua acasă.

”Este un sentiment extraordinar de plăcut să știu că revin la Suceava, locul unde totul are sens pentru mine și familia mea. CSU Suceava este deja o echipă de tradiție în liga națională de handbal și are un centru de copii și juniori care produce constant viitori handbaliști cu reale calități, așa că abia aștept să reintru în comunitatea care m-a crescut ca sportiv și ca om.

Mă așteaptă o nouă provocare și sunt foarte motivat să demonstrez ce pot și, cu o atitudine sănătoasă din punct de vedere profesional, să îi inspir pe tinerii jucători locali care își încep drumul spre performanță.


Totuși, la vară voi pleca cu un mare regret și anume că nu mai pot trăi clipe de neuitat alături de suporterii dinamoviști și de cei care au făcut din această echipă o familie.

Nu o să mai pot trăi momentele din teren când vacarmul creat de fani mă făcea să simt că nu există oboseală și nimic nu îmi poate sta în calea spre victorie. Sper din inimă că în lunile care mi-au rămas alături de câinii roșii să trăim la fel de frumos, de intens și de uniți toate meciurile pe care le mai avem”, a spus Răzvan Gavriloaia.

Anunțul despărțirii dintre Dinamo și Gavriloaia a fost unul emoționant, ”dulăii” punctând că handbalistul este deja o legendă în ”Ștefan cel Mare”.

”Metronomul echipei”, „mână sigură”, „unul din cei mai constanți jucători”. La auzul acestor sintagme, orice iubitor al handbalului dinamovist se gândește la Răzvan Gavriloaia.

5 ani în tricoul alb-roșu, profesionist desăvârșit și caracter deosebit, Răzvan a cucerit inimile și mințile noastre.

Din vară, urmează pentru el o nouă etapă în carieră și suntem convinși că va fi la înălțime.

Îți mulțumim pentru tot, Răzvan!

Ai un loc asigurat în sufletele noastre și în istoria dinamovistă”, a fost anunțul celor de la CS Dinamo.

Un gând despre &8222;Handbal I Răzvan Gavriloaia a ales cu inima după despărțirea de Dinamo: ”E locul unde totul are sens pentru mine și familia mea”&8221;

Lasă un răspuns