Handbal I Dinamo nu a avut parte de o tragere la sorți favorabilă în Cupa României

Joi a avut loc tragerea la sorți a primelor două tururi din ediția 2021/2022 a Cupei României la handbal masculin.

Dinamo va juca direct în turul II, cu Potaissa Turda, calificarea urmând să se decidă în manșă unică, în Sala Dinamo. Runda a doua este programată pe 10 martie, însă pe 9 martie Dinamo va disputa ultimul meci din grupa B a EHF Champions League, cu Kielce (în deplasare).

Conform regulamentului, echipele calificate în acest sezon în cupele europene intră în competiție în turul secund al Cupei României.

Programul din Turul al doilea (10 martie):
  • Dinamo București – Potaissa Turda
  • Minaur Baia Mare – Câștigătoare meci 5
  • Câștigătoare meci 2 – Câștigătoare meci 11
  • Câștigătoare meci 10 – Câștigătoare meci 1
  • Câștigătoare meci 3 – CSM Focșani
  • Câștigătoare meci 8 – Câștigătoare meci 4
  • Câștigătoare meci 9 – Câștigătoare meci 6
  • HC Dobrogea Sud Constanța – Câștigătoare meci 7
Răzvan Gavriloaia a ales cu inima după despărțirea de Dinamo

”Este un sentiment extraordinar de plăcut să știu că revin la Suceava, locul unde totul are sens pentru mine și familia mea. CSU Suceava este deja o echipă de tradiție în liga națională de handbal și are un centru de copii și juniori care produce constant viitori handbaliști cu reale calități, așa că abia aștept să reintru în comunitatea care m-a crescut ca sportiv și ca om.

Mă așteaptă o nouă provocare și sunt foarte motivat să demonstrez ce pot și, cu o atitudine sănătoasă din punct de vedere profesional, să îi inspir pe tinerii jucători locali care își încep drumul spre performanță.

Totuși, la vară voi pleca cu un mare regret și anume că nu mai pot trăi clipe de neuitat alături de suporterii dinamoviști și de cei care au făcut din această echipă o familie.

Nu o să mai pot trăi momentele din teren când vacarmul creat de fani mă făcea să simt că nu există oboseală și nimic nu îmi poate sta în calea spre victorie. Sper din inimă că în lunile care mi-au rămas alături de câinii roșii să trăim la fel de frumos, de intens și de uniți toate meciurile pe care le mai avem”, a spus Răzvan Gavriloaia.

Lasă un răspuns