Ce se întâmplă cu Iuliu Mureșan și Flavius Stoican? Nicolae Badea: ”Nu-l împiedică nimeni pe domnul Mureșan”

Universitatea Craiova a reuşit cea mai categorică victorie din istoria sa pe terenul lui Dinamo Bucureşti, scor 6-1, joi seara, în etapa a 25-a a Ligii 1.

Înfrângerea de ieri va avea un cuvânt greu de spus! Iuliu Mureșan urmează să fie demis din funcția de administrator special de la Dinamo. Nicolae Badea, omul care a susținut numirea acestuia în iulie 2021, după intrarea clubului în insolvență, îl vrea acum plecat pe Iuliu Mureșan. Acesta a oferit un interviu, în care relatează demersului pentru demitere și cine îl poate înlocui.

”Urmează să fie convocată (Adunarea Generale a Acționarilor). Adunarea Generală are o procedură, are un convocator. Trebuie să fie prezenți acționarii, pentru că administratorul special este numit de Adunarea Generală.

Administratorul judiciar poate prelua și atribuțiile administratorului special. Dar până la decizia Adunării Generale nu-l împiedică nimeni pe domnul Mureșan să-și desfășoare activitatea la club”, a declarat Nicolae Badea, pentru un trus de presă.

AGA poate fi convocată de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului. Cel mai probabil, luni va avea loc o ședință în care se va hotărî ce decizii se vor lua la nivelul băncii tehnice.

Mai mult, se pare că și Iuliu Mureșan rămâne momentan ”pe poziții”, cel puțin momentan. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în orele următoare, mai ales că pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan s-a anunțat, în miez de noapte, plecarea președintelui, definitivă, spre Cluj.

”Iuliu Mureșan a plecat spre Cluj Napoca. Definitiv!”, au scris suporterii lui Dinamo, care au amintit și de o postare din luna decembrie realizată după demiterea lui Rednic: ”Cine l-a adus pe Stoican (n.r. – Iuliu Mureșan), să-și asume. Că de plătit va plăti!”.

2 gânduri despre &8222;Ce se întâmplă cu Iuliu Mureșan și Flavius Stoican? Nicolae Badea: ”Nu-l împiedică nimeni pe domnul Mureșan”&8221;

Lasă un răspuns