Flavius Stoican, după Rapid – Dinamo 1-1

Rapid și Dinamo au remizat, scor 1-1, în derby-ul bucureștean al rundei cu numărul 28 din Liga 1.

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, s-a declarat mulțumit după remiza cu Rapid și și-a lăudat omologul din Giulești, pe Mihai Iosif, antrenor căruia suporterii rapidiști i-au cerut demisia.

”Este un punct de moral, ne dă încredere. A fost un meci spectaculos, cu multe faze de poartă, cu un ritm foarte bun. Suntem pe un drum bun. Am muncit mult astăzi și sper să continuăm la fel.

Cred că un mare merit l-a avut și galeria, care i-a împins în momentele delicate. Când le-a fost greu, fanii i-au împins de la spate. Dacă eram mai atenți, puteam pleca cu mai mult. Am întâlnit o echipă bună, care joacă fotbal, care pasează.

Am fost și noi surprinși în anumite momente. Au trasee. Credeți-mă, e meritul în mare parte al antrenorului Mihai Iosif. Ei joacă fotbal, dar nu au avut noroc! Noi încercăm să fim realiști, să fim conectați.

La mai puțin de 72 de ore ne așeaptă alt meci greu, cu Sepsi. E important să ne refacem, să vedem pe cine ne putem baza”, a spus Flavius Stoican, la finalul meciului.

Reacția lui Cosmin Matei, după 1-1 cu Rapid

Cosmin Matei a marcat pentru echipa noastră, dar n-a fost suficient pentru noi pentru a obțină victoria. Decarul dinamoviștilor e sigur că formația din Ștefan cel Mare se poate salva de la retrogradare.

Dinamo a fost cea care a lovit prima în derby, în minutul 20. Cosmin Matei a înscris cu un șut simplu din careul Rapidist după ce Alexandru Dandea și Dragoș Grigore s-au încurcat reciproc în încercarea de a respinge o minge.

”Am văzut mingea, am controlat-o și am băgat-o în poartă. Din păcate nu am reușit să ținem mai mult de avantaj, era important să-i prindem și să avem spații. Am urmărit mingea, mă bucur că am fost în locul potrivit și am înscris.

Rezultatele pozitive ne ajută din punct de vedere moral și al punctelor. Este posibil ca și un singur punct să facă diferența. Mie îmi pare rău pentru cei care au fost la Gaz Metan și munca lor a fost în zadar, este o situație grea pentru fotbalul românesc, ar fi bine să nu mai fie astfel de lucruri.

A fost un derby frumos, cu suporteri care au susținut ambele echipe, ne face plăcere să jucăm într-o astfel de atmosferă”,a spus Cosmin Matei, după Rapid – Dinamo 1-1.

@doar_dinamo_official

Rapid și DINAMO au terminat la egalitate în derby-ul etapei 28. Scor final 1 – 1 (1-1)

♬ original sound – Doar_Dinamo_Official

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s