Video I Reacția lui Cosmin Matei, după 1-1 cu Rapid

Dinamo a remizat în meciul cu Rapid de pe Arena Națională, 1-1. Elevii lui Flavius Stoican, au ajuns la al treilea meci consecutiv fără înfrângere în campionat.

Cosmin Matei a marcat pentru echipa noastră, dar n-a fost suficient pentru noi pentru a obțină victoria. Decarul dinamoviștilor e sigur că formația din Ștefan cel Mare se poate salva de la retrogradare.

Dinamo a fost cea care a lovit prima în derby, în minutul 20. Cosmin Matei a înscris cu un șut simplu din careul Rapidist după ce Alexandru Dandea și Dragoș Grigore s-au încurcat reciproc în încercarea de a respinge o minge.

”Am văzut mingea, am controlat-o și am băgat-o în poartă. Din păcate nu am reușit să ținem mai mult de avantaj, era important să-i prindem și să avem spații. Am urmărit mingea, mă bucur că am fost în locul potrivit și am înscris.

Rezultatele pozitive ne ajută din punct de vedere moral și al punctelor. Este posibil ca și un singur punct să facă diferența. Mie îmi pare rău pentru cei care au fost la Gaz Metan și munca lor a fost în zadar, este o situație grea pentru fotbalul românesc, ar fi bine să nu mai fie astfel de lucruri.

A fost un derby frumos, cu suporteri care au susținut ambele echipe, ne face plăcere să jucăm într-o astfel de atmosferă”,a spus Cosmin Matei, după Rapid – Dinamo 1-1.

Luptă la ”baieonetă” în Rapid – Dinamo

Dinamo a deschis scorul în minutul 20, când Cosmin Matei a profitat de gafa în lanț a defensivei giuleștene. După doar 3 minute, Vojtus a restabilit egalitatea, la finalul unei acțiuni a rapidiștilor.

În partea secundă, echipa antrenat de Flavius Stoican, s-a apărat dar prin schimbările făcute, au pus mari probleme, celor de sub pod.

În urma rezultatului, Dinamo ajunge la 3 meciuri consecutive fără eșec, iar guleștenii și-a luat gândul de la play-off.

2 gânduri despre &8222;Video I Reacția lui Cosmin Matei, după 1-1 cu Rapid&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s