Gabriel Torje, dorea mai mult din derby

Dinamo a remizat în meciul cu Rapid de pe Arena Națională, 1-1. Elevii lui Flavius Stoican, au ajuns la al treilea meci consecutiv fără înfrângere în campionat.

Gabriel Torje nu a fost deloc mulțumit de rezultatul derby-ului cu Rapid și spre deosebire de Flavius Stoican, care s-a arătat mulțumit de remiza cu Rapid, scor 1-1. Gabri Torje a afirmat răspicat că Dinamo merita să obțină victoria. Obiectivul din ultima parte a sezonului nu vizează doar evitarea retrogradării.

”Trebuia să câștigăm acest meci, am avut multe ocazii pe final. Dar este bun și un punct în deplasare. Am întâlnit o echipă valoroasă, care poate pune probleme oricui.

Trebuie să încercăm să evităm și barajul. Să continuăm pe acest drum, nu am pierdut în ultimele 3 meciuri”, a declarat mijlocașul lui Dinamo, imediat după fluierul final al partidei de pe Arena Națională.

Totodată, Torje a fost întrebat și despre războiul din Ucraina.

”Toți suntem datori cu o moarte! Că va fi peste o zi sau peste 100 de ani, vedem. E clar că nu suntem de acord cu ceea ce se întâmplă, cu războiul, însă noi suntem prea mici să tragem la răspundere pe cineva”, a mai declarat Torje.

Reacția lui Cosmin Matei, după 1-1 cu Rapid

Cosmin Matei a marcat pentru echipa noastră, dar n-a fost suficient pentru noi pentru a obțină victoria. Decarul dinamoviștilor e sigur că formația din Ștefan cel Mare se poate salva de la retrogradare.

Dinamo a fost cea care a lovit prima în derby, în minutul 20. Cosmin Matei a înscris cu un șut simplu din careul Rapidist după ce Alexandru Dandea și Dragoș Grigore s-au încurcat reciproc în încercarea de a respinge o minge.

”Am văzut mingea, am controlat-o și am băgat-o în poartă. Din păcate nu am reușit să ținem mai mult de avantaj, era important să-i prindem și să avem spații. Am urmărit mingea, mă bucur că am fost în locul potrivit și am înscris.

Rezultatele pozitive ne ajută din punct de vedere moral și al punctelor. Este posibil ca și un singur punct să facă diferența. Mie îmi pare rău pentru cei care au fost la Gaz Metan și munca lor a fost în zadar, este o situație grea pentru fotbalul românesc, ar fi bine să nu mai fie astfel de lucruri.

A fost un derby frumos, cu suporteri care au susținut ambele echipe, ne face plăcere să jucăm într-o astfel de atmosferă”,a spus Cosmin Matei, după Rapid – Dinamo 1-1.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s