Iuliu Mureşan crede că Dinamo merita victoria în fața Rapidului

Rapid și Dinamo au remizat, scor 1-1, în derby-ul bucureștean al rundei cu numărul 28 din Liga 1.

Iuliu Mureșan e sigur că dinamoviștii meritau să câștige derby-ul de pe Arena Națională și l-a arătat cu degetul pe arbitrul Istvan Kovacs.

Administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureşan, a invocat un penalty pe care echipa sa nu l-a primit la un fault al lui Horaţiu Moldovan la Răzvan Patriche, însă trece rapid peste greşeala de arbitraj şi rămâne cu lucrurile bune arătate de Dinamo în ultimele trei meciuri, în care a obţinut cinci puncte.

”De câteva etape, echipa are atitudine, joacă mult mai bine. Azi am pierdut două puncte, am fi meritat cele două puncte, nu Rapidul. Am fost păgubiţi şi la propriu, şi la figurat. Eu zic că am avut penalty la faza cu Patriche, Moldovan nu a avut nicio treabă cu mingea.

Dar asta e! Când va veni VAR-ul se vor corecta asemenea faze. Atitudinea echipei a fost bună, jocul a fost bun, am avut şi perioade în care Rapid a dominat. Ceea ce e îmbucurător e că facem puncte în deplasare, ceea ce arată altă soliditate a echipei. Şi faptul că am luat goluri puţine. Sunt lucruri care-mi dau speranţe că va fi bine şi vom rezolva problemele din punct de vedere al clasamentului.

La Dinamo acum e linişte. Lucrurile sunt aşezate, băieţii formează în sfârşit un grup, a fost foarte greu să facem acest grup. Zic eu că suntem bine şi se vede acest lucru în atitudine şi în realizări. Vreau să vorbesc despre jocul echipei, care s-a schimbat de trei etape în care am făcut cinci puncte.

E presiune mare, vă daţi seama. E bine că ştim să gestionăm şi presiunea. Eu nu am vrut să-l dau afară pe Stoican, nici nu mi-a trecut prin cap. Oamenii care nu se pricep la fotbal şi-au dorit multe lucruri la Dinamo, dar eu nu am gândit aşa”, a spus Mureşan.

Întrebat despre momentele în care a vrut să plece de la Dinamo, Mureşan a recunoscut că a fost întors din drum de către suporteri, jucători şi Răzvan Zăvăleanu:

”Eu m-am gândit să plec în două situaţii, dar nu am fost lăsat de o parte dintre suporteri, de jucători şi de firma de insolvenţă. Ei m-au convins să rămân. Îmi părea rău dacă plecam. Trebuie să rămânem să ne luptăm, spiritul sportului nu e să abandonăm. E bine că am luat decizia de a nu abandona. Sunt nişte probleme, eu nu am dat niciodată din casă.

S-au cam rezolvat, echipa şi-a impus punctul de vedere şi asta e bine. Nu e vorba despre autoritatea mea neapărat, problemele au afectat echipa, jucătorii şi rezultatele. Au fost multe decizii greşite, dar ne-am pus pe făgaşul care trebuie. Am crezut tot timpul, m-am gândit mereu la jucători. De când sunt în fobal, întotdeauna am fost apropiat de jucători, pentru că ei şi antrenorul fac performanţa şi punctele. Conducerea e pe locul al treilea sau al patrulea, eu niciodată nu m-am considerat numărul unu”, a mai punctat Mureşan.

Un gând despre &8222;Iuliu Mureşan crede că Dinamo merita victoria în fața Rapidului&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s