Video ! Flavius Stoican, înaintea duelului cu Sepsi: ”Avem nevoie de puncte”. Ce spune despre absențele din echipă

Dinamo și Sepsi Sfântu Gheorghe se înfruntă marți, de la ora 17:30, pe stadionul Dinamo, contând pentru etapa cu numărul 29 din Liga 1.

Dinamo a avut un sezon de coșmar, dar rezultatele le-au readus ”câinilor” optimismul. Roș-albii vor să încheie campionatul pe o poziție deasupra locului de baraj.

Rezultatele din ultimele etape arată că Dinamo poate îndeplini acest obiectiv, chiar dacă va întâlni adversari redutabili în partidele ce au mai rămas de disputat din sezonul regulat.

Flavius Stoican, tehnicianul lui Dinamo, a prefațat meciul în cadrul conferințe de presă, organizată astăzi, și a vorbit și despre problemele de lot cu care se confruntă înaintea duelului de mâine.

”O partidă dificilă, ce vreau de la jucători, să mergem pe aceeași linie, dorință, determinare, la realizări, să fim responsabili și să fructificăm ocaziile pe care o să le avem în această partidă. Întâlnim o echipă cu tehnică foarte bună, trebuie să fim atenți. Îmi doresc să facem o partidă bună, avem nevoie de puncte.

Indiferent că sunt adversari mai bine cotați, întâlnim Sepsi și CFR, echipa campioană, Sepsi o echipă care au momente de dezamăgire că nu au prins play-off, două echipe foarte bune, dar încercăm să luăm cât putem.

Atmosfera este din ce în ce mai bună, este nevoie de muncă, avem nevoie de realizări în timpul partidei, ofensive sau defensive. Este într-adevăr o liniște mentală mai bună,dar nu în totalitate.

Mă confrunt cu probleme, Mirko, Răuță, Matei, Jovanovic indisponibili, plus cei dinainte, Ivanov, Grigore, Azankpo, încerc ca la ora meciului să aliniez un prim 11 foarte bun și care să poată evolua din punct de vedere medical. Am avut o discuție cu ei la antrenament, sunt dureri, dar nu care să îi țină departe de gazon mult timp, vedem și azi cum se simt.

Am avut primă după meciul cu Rapid, primele se împart în mod egal la toată lumea, vrem și arătăm ca o familie.

Bordusanu trebuie să aibă constanța și să conștientizeze că fără muncă nu va ajunge unde îmi doresc eu, dar și el și familia lui. Totul depinde el, e mult de muncă, potențial enorm are, dar nu are doar el, Bani, Giafer, Crețu, au calități, e important să aibă continuitate, să aibă realizări și să găsim momentul când să fie prezenți în teren și să nu fie presiunea pe umerii lor.

Ne anunță înainte de partidă dacă vom avea prima, să știți că cel mai important, e ca jucătorii să între pe teren să încerce să salveze echipa asta de la retrogradare, nu sunt atât de importanți banii. În momentele grele sau nu numai, avem în spate această galerie formidabilă, nu spun de dragul vorbelor. Oamenii ne sprijină și asta e important.

Chiar dacă a pierdut cu CFR, Sepsi a avut posesie, inițativa, o să fie un meci deschis oricărui rezultat. Bănuiesc că atmosfera e tristă au avut obiectiv play-off, am trecut prin astfel de momente, când era dezamăgire, dar e o echipă foarte bună.

Dacă va continua să ningă, va fi un teren destul de greu, dar indiferent cum jucăm ,nu căutăm alibi, trebuie să facem un meci bun. Dacă putem evita locurile de baraj, încercăm, nu ne propunem puțin. Dacă nu ai rezultate, primul care plătește e antrenorul”, a spus Flavius în cadrul conferinței de presă.

2 gânduri despre &8222;Video ! Flavius Stoican, înaintea duelului cu Sepsi: ”Avem nevoie de puncte”. Ce spune despre absențele din echipă&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s