Video I Flavius Stoican, detalii despre problemele fizice pe care le au jucătorii + Ce spune despre venirea unui preparator fizic

Flavius Stoican a vorbit în această seară, depre problemele fizice pe care le au jucătorii dinamoviști. Deoarece sunt atât de multe accidentări și dacă e problemă legată de pregătirea fizică.

Recent, au apărut informații în presă conform cărora Dinamo ar vrea să îl aducă pe Denis Zmeu, cel care a lucrat cu Flavius Stoican în perioada 2017-2019, când a fost antrenor la Politehnica Iași. Flavius Stoican a vorbit la Radio Dinamo 1948 despre acest subiect:

”Încă nu s-a pus problema și nu m-am gândit că să vină cineva, eu sunt mulțumit de ce am făcut eu cu Silviu în ceea ce privește partea fizică. Grigore are entorsă de gleznă, Jovanovic are problemă la spate de când a venit, la Mirko Ivanovkski nu e ruptură musculară și e doar încărcătură la gambă, Răuță a ieșit, dar el este predispus la probleme la inghinali după un efort mai mare.

La Matei nu este o problemă din punct de vedere al vreunei întinderi, nu îmi fac griji din acest punct de vedere. Echipa poate să alerge și a dovedit acest lucru. Cu UTA am ținut frâu în dublă inferioritate numerică, nicio echipă nu ne-a dominat fizic. Nu se pune problema să văd crampe musculare și să nu poată alerga”, a spus Flavius Stoican la Radio Dinamo1948.

Totodat, tehnicianul lui Dinamo, a vorbit și despre sistemul de joc. Stoican afirmând că, sistemul 4-2-3-1 este cel folosit la antrenamente și că în timpul meciurilor, schimbă schema de joc.

”În cursul meciului poți schimba, noi jucăm 4-2-3-1 pentru că este antrenat cel mai mult, la Arad am folosit 4-1-4-1 sau 4-3-3, jucătorii care i-am avut la dispoziție, erau dispuși la acel sistem. Sunt situații când o să folosesc trei fundași centrali, când nu am soluții, dacă se întâmplă ceva cu jucătorii în timpul partidei, poate ne convine rezultatul.

Când vorbim de sisteme de joc, fotbalul e dinamic, se poate transforma în timpul meciului, important este că tactic să păstreze anumite distanță pe faza defensivă, să nu fim echipă lungă, să avem distanțele corecte când avem mingea în posesie. Important este că ei să țină cont de pozițiile respective, să aibă dinamică și să nu țină cont doar de acele poziții din teren de pe foaie”, a mai spus Flavius Stoican.

Un gând despre &8222;Video I Flavius Stoican, detalii despre problemele fizice pe care le au jucătorii + Ce spune despre venirea unui preparator fizic&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s