Handbal I ”Dulăii”, primele reacţii după Dinamo – PSG

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a fost învinsă joi, pe teren propriu, de formaţia PSG Handball, scor 31-39, în etapa a 13-a, penultima din grupa B a Ligii Campionilor.

Echipa vedetelor Karabatic şi Hansen a dominat încă de la început, iar la pauză conducea cu 20 la 16.

Diferenţa nu a putut fi micşorată de ”dulăi” în actul secund. PSG s-a desprins în final la 8 goluri şi a câştigat cu 39 la 31. Cel mai bun marcator al echipei antrenate de Xavi Pascual a fost brazilianul Raul Nantes, cu şapte reuşite.

”Cred că am făcut un meci bun. E diferenţă mare între PSG şi noi, dar eu cred că echipa a jucat bine. Am jucat împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din lume.

Singurul lucru pe care îl pot spune jucătorilor mei este: Mulţumesc! Au dat tot ce au putut pe teren. Sper ca în sezonul viitor, dacă vom juca împotriva lor, vom încerca să fim mai aproape”, a afirmat Xavi Pascual.

Heidarirad Saeid: ”A fost o mare motivaţie pentru noi să jucăm împotriva lor, din punctul meu de vedere am făcut o treabă foarte bună astăzi.

Am făcut tot ce am putut şi sunt fericit pentru acest lucru. Vom face tot ce putem şi în următorul meci, nu contează dacă ne calificăm sau nu, vom face tot ce putem”.

Vali Ghionea a comentat și el înfrângerea de aseară și a explicat cum s-a văzut meciul din teren.

”Am făcut faţă o mare parte din joc, am fost acolo, aproape, chiar am putut da speranţe în ultimele 10 minute, ne-am apropiat la patru goluri cu speranţa să mergem la trei goluri, dar, din păcate, ei au jucători cu experienţă, au profitat şi acolo s-a făcut diferenţa de pe tabelă.

E bucurie că am reuşit să aducem asemenea echipe la Bucureşti, sunt cele mai mari echipe din lume.

Am fi putut face mai mult, am fi putut ieşi din această grupă, care este una dintre cele mai grele din ultimii 10 ani, dar soarta nu a fost cu noi anul acesta”, a declarat Vali Ghionea.

Dinamo, în Liga Campionilor

După 13 runde, Dinamo ocupă ultimul loc, 8, cu 8 puncte, iar la vârful clasamentului se află Vive Kielce 18 puncte.

Anterior, Dinamo Bucureşti a obţinut următoarele rezultate în grupa B: 32-29 cu Kielce, 30-41 cu PSG, 26-27 şi 32-31 cu FC Porto, 32-36 şi 30-35 cu FC Barcelona, 27-28 şi 33-29 cu HC Motor, 31-29 şi 32-47 cu Veszprem, 30-37 şi 20-28 cu Flensburg.

În etapa a 14-a, ultima a grupei B, Dinamo Bucureşti va juca în deplasare cu liderul Vive Kielce, în 9 martie.

Lasă un răspuns