Tiberiu Curea a lămurit relația sa cu Dinamo: ”De un an mi s-a tot promis”

Acum câteva zile, în presă, a apărut o declarație a lui Flavius Stoican legată de Tiberiu Curea. Antrenorul spunea că juniorul, pe care l-a convocat la amicalul cu Popești Leordeni, nu s-a prezentat la partidă și vrea să se lase de fotbal.

Fotbalistul în vârstă de 18 ani, ”dat disparut” de la Dinamo, văzut foarte bine de antrenorii săi din cadrul Academiei din ”Ștefan cel Mare”, Tiberiu Curea a lămurit situația sa într-un interviu acordat pentru playsport.ro.

”Ca s-o iau de la început, am făcut multe sacrificii ca să ajung aici. Am trecut prin multe, accidentări, genunchi rupt sau buză spartă, în urma cărora am stat un an pe bară. Toate accidentările mi le-am plătit eu.

M-am lăsat pentru că m-am simțit dezamăgit, nu mi s-a oferit o șansă. Am dat totul, am slăbit 22 de kilograme într-o lună, mi s-au promis multe și n-am primit nimic. M-a luat, în decembrie, domnul Rednic, la echipa de seniori, pentru prima oară. Pentru mine, pasul a fost decisiv. Tot ce era în mintea mea era doar fotbal.

După vacanța de iarnă, am fost dat afară din grupul de WhatsApp de la echipa mare, de când venise domnul Stoican. A fost o dezamăgire. Am stat aproape o lună la echipa mare și mi-au dat cu piciorul. De un an mi s-a tot promis că sunt în vizorul echipei mari, că o să se ocupe de mine.

Am primit contracte de la echipe precum Rapid, Viktoria Plzen sau Volos, din Grecia, dar am ales să rămân la Dinamo, pentru că e un club de tradiție, cu suporteri minunați și îmi vedeam viitorul aici. Din păcate, n-a fost să fie așa, mi-au dat cu piciorul.

Regret, cel mai mult, că nu mi-au dat ocazia să arată ce pot, că merit să fiu și eu la echipa mare. Am stat maxim două săptămâni acolo”, Tiberiu Curea pentru sursa mai sus citată.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s