Continua telenovela I Flavius Stoican şi-a dat pentru a doua oară astăzi demisia, deşi e susţinut de jucători

Flavius Stoican a fost la un pas să fie demis de la Dinamo în cursul zilei de marți, dar, după intervenția liderilor vestiarului, s-a decis ca antrenorul să continue. Hotărârea luată marți, vine după ce jucătorii au anunțat că sunt pregătiţi să intre în grevă în cazul în care conducătorii clubului se vor despărți, în cele din urmă, de antrenorul de 45 de ani.

Flavius Stoican şi-a înaintat pentru a doua oară demisia astăzi, scrie gsp.ro. Antrenorul vrea să îşi protejeze, astfel, jucătorii de furia ultraşilor care îl vor plecat pe antrenor. Conform sursei citate, ultraşii i-au abordat pe jucători după ce aceştia şi-au arătat susţinerea pentru antrenor. Iuliu Mureşan nu a accepta, până în acest moment, demisia antrenorului.

Ultimele informații dezvăluie că lupta dintre cele două tabere, una formată din jucători, Flavius Stoican și Iuliu Mureșan, iar alta formată din DDB, a continuat pe tot parcursul zilei, lupta a fost tranșată în cursul acestei seri de DDB. Mai multe discuții au avut loc între liderii DDB și conducerea lui Dinamo, în frunte cu Iuliu Mureșan. Rezultatul? Presiunea suporterilor a avut succes și Flavius Stoican ar urma să plece, în cele din urmă, de la Dinamo. Conform playsport, Flavius Stoican urmează să plece de la Dinamo miercuri dimineață, iar în locul său ar urma să vina Dușan Uhrin.

Mircea Rednic, despre situația de la Dinamo

”Vi se pare normal ca jucătorii să decidă antrenorul care vine și care pleacă? De ce avem conducere? Câți jucători au plecat de la Dinamo? Au plecat 13, 14 cu Dudea. Au venit 16. De ce a fost dat Rednic afară? Că a vrut să desființeze echipa, așa a zis domnul Mureșan. Ce e cu cei 16? Ce calitate în plus au adus?

Dacă la Dinamo au ajuns să decidă jucătorii ce antrenor și ce jucători vin la echipă… Eu am preluat Dinamo după șapte înfrângeri. Am antrenat jucători aduși de Mureșan și de Filip. Știu ce spun.

Eu am spus când am preluat-o pe Dinamo că e o perioadă grea, în care e greu să găsești jucători buni. Am adus șase jucători, dintre care trei au venit în probe. Singurul meci câștigat de mine la Dinamo a fost fără Filip, fără Matei, fără Torje și cu patru jucători aduși de mine, plus Nunic intrat în repriza a doua.

Pentru cei șase jucători s-au plătit în plus 10.500 de euro, comisioane. 5.500 a plătit Mircea Rednic. Pentru Pinto, fundașul central care avea 8.000 de euro salariu, s-au plătit 10.000 de euro comisioane. Pentru portarul renumit (n.r. Cristiano Figueiredo), 10.500 bonus și are 6.000 salariu. Portarul dubios de bun.

Câți jucători au rămas dintre cei aduși de Mureșan și Filip? Au rămas Matei și Ivanovski. De ce să plece Stoican? De ce să-l acuzăm doar pe Stoican? Într-un timp scurt, nu poate face minuni.

De ce nu l-ați lăsat pe Rednic? Eu n-am vrut să iau Dinamo. Am avut o înțelege foarte clară, să iau echipa și în iarnă mă judecă. Până și Borcea m-a sunat. Le-am spus clar că e foarte greu în situația aia, fără victorii, cu jucători care nu erau puși la punct cu pregătirea. Dan Petrescu aduce ce jucători vrea el. Eu când am preluat o echipă în vară și mi-am format echipa și am pregătit-o, am avut rezultate. Domnul Badea a insistat să vin la Dinamo, dar și ceilalți.

Cu ce-s mai buni Radu și Filip decât Nikos? Mureșan și Zăvăleanu nu știu ce înseamnă insolvență. Trebuie să scapi de balast din punct de vedere sportiv și financiar. Cum s-a ajuns la cele 15 plecări? Zăvăleanu a zis clar, ‘avem 40 de jucători pe listă, trebuie să rămânem cu 25 pentru a ne încadra în buget’. Ați văzut lista pe care am dat-o eu? Cu jucători ca Mihaiu, 3.500, Dudea, 3.000 de euro salariu, care joacă câte un meci pe an”, a declarat Mircea Rednic.

Un gând despre &8222;Continua telenovela I Flavius Stoican şi-a dat pentru a doua oară astăzi demisia, deşi e susţinut de jucători&8221;

Lasă un răspuns