Video I Ioan Andone, critici dure la adresa jucătorilor lui Dinamo: ”Nu sunt profesioniști, dacă iau mereu roșu”

Ioan Andone a analizat situația în care se află echipa noastră, care face eforturi să evite retrogradarea în acest final de sezon.

Fostul jucător și antrenor al roș-albilor nu a avut milă de jucătorii lui Dinamo, dar nici de Flavius Stoican. Acesta din urmă a fost îndepărtat, la insistențele suporterilor. În locul lui a venit favoritul tribunei, Dusan Uhrin jr. Legenda clubului din Ștefan cel Mare, Ioan Andone salută această decizie.

”Nu vedeți ce este acolo, ce lot au, la ce scandaluri, cu jucători indisciplinați, care iau mereu roșu, care nu sunt jucători profesioniști. Eu mă bucur că a venit Uhrin, are experiență mai mare ca Stoican. El nu e antrenor rău, dar nu a câștigat decât un meci. Nu poți să rămâi la Dinamo cu asemenea rezultate, își va găsi de lucru în altă parte. Și la Rednic a fost la fel. Dacă avea rezultate nu pleca, nu îi făcea nimeni nimic. Astea te țin în viață, ca antrenor.

Steliano Filip trebuia să fie liderul vestiarului, să nu ia roșu, să fie serios. Nu să comenteze el de hamburger, să îi răspundă lui Rednic. Niciun jucător nu poate să își critice antrenorul. Păi a plecat Rednic și ce s-a întâmplat? Dacă rămânea cred că Dinamo era într-o situație mai bună. Eu, dacă eram antrenor, aveam o discuție, bărbătească, față în față. Și nu se mai repeta”, a spus Ioan Andone, pentru Playsport Live.

Dinamo se reîntâlnește cu Rapidul după două săptămâni. Pe Arena Națională cele două au remizat, scor 1-1, în etapa a 28-a a sezonului regular. Acealeași rezultat a fost și în turul campionatului, în luna noiembrie. Acum derbyul celor două deschide parcursul lor în play-out.

”Va fi un meci echilibrat, Uhrin va pregăti bine meciul defensiv, este bun, riguros, organizat. Dar să vedem dacă are cu ce. Totuși, văd un meci egal, deși Rapid are un avantaj la nivel de lot. Dacă va câștiga cineva, ei vor fi. Eu cred că Mutu va face rezultate la Rapid”, a adăugat cel poreclit „Fălcosul”.

Un gând despre &8222;Video I Ioan Andone, critici dure la adresa jucătorilor lui Dinamo: ”Nu sunt profesioniști, dacă iau mereu roșu”&8221;

Lasă un răspuns