Costel Orac și Ioan Ovidiu Sabău dau de pământ cu Steliano Filip: ”Gata!”

Costel Orac, fosta legendă a lui Dinamo, l-a pus la punct pe Steliano Filip, despre care a spus că nu trebuia adus la echipa noastră de la bun început.

Fostul mare jucător al lui Dinamo a declarat că nu îi vede rostul lui Steliano Filip la Dinamo. Orac nu l-a taxat pe Filip doar pentru răfuiala din parcarea stadionului, ci și pentru gafele comise de fundaș și rolul pe care acesta l-a avut în îndepărtarea lui Mircea Rednic.

Reamintim că Steliano ”Pilif” a fost titularizat în partida cu Sepsi, încheiată la egalitate, scor 0-0, în runda a doua din play-out-ul Ligii 1. Fotbalistul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

”În primul rând, Filip n-ar fi trebuit să ajungă în poziția de a ajunge la Dinamo! Nu știu cine a fost cu ideea de a-l aduce. Are mai puțină importanță acum. Cert este că el în niciun caz nu e și n-a fost un jucător care să aibă un cuvânt de spus.

Prin ceea ce a făcut cu ieșirile lui, cu cartonașele roșii pe care le ia, cu puciul împotriva lui Mircea Rednic, el nu a demonstrat, deocamdată, că înțelege unde se află. La un club serios, nu e problema jucătorilor când și cum se schimbă antrenorul, nu ei trebuie să facă legea într-un club.

Din păcate, la Dinamo asta s-a întâmplat, iar acest lucru demonstrează că cei care au fost și care sunt acum nu înțeleg ce înseamnă un club profesionist”, a declarat Costel Orac, potrivit gsp.ro.

Și Ioan Ovidiu Sabău l-a criticat pe Steliano Filip

Costel Orac nu a fost singurul fost mare jucător al lui Dinamo care l-a criticat pe Steliano Filip, Ioan Ovidiu Sabău atrăgându-i atenția fundașului că a întrecut măsura în momentul în care i-a dat o replică la TV lui Mircea Rednic, fostul antrenor al lui Dinamo.

”Prin ce vrea să iasă în evidenţă? Prin aceste declaraţii sau prin evoluţiile lui? Nu-i face bine. El nu mai joacă nimic, trebuie să se pregătească. La un moment dat ajunsese la naţională.

Ce poţi vorbi despre Mircea? La ce nivel a jucat Mircea, ce performanţe a avut… Încerci să-l ataci şi arunci nişte lucruri subtil.

El nu se mai poate concentra la fotbal dacă el are preocuparea să-i răspundă lui Mircea Rednic. El trebuie să ajute echipa, ăsta trebuie să fie obiectivul lui.

Ce a însemnat Mircea Rednic pentru Dinamo, pentru fotbalul românesc! Dacă Rednic a zis ceva despre mine, îl sun şi îi spun să nu mai ieşim în presă, gata!”, a afirmat și Ioan Ovidiu Sabău.

Cel mai mare semne de întrebare planează asupra fundașul stânga care a intrat în conflict și cu suporterii DDB. Jucătorul, care are un salariu lunar de 9.000 de euro, a fost pus la punct și de unul dintre fani, ca urmare a evoluțiilor sale din ultima perioadă. Criticile au început să curgă imediat după ce s-a încheiat partida cu Sepsi.

”Pentru mine, tu ești un leșinat. Ne întâlnim unde vrei tu!”, a fost mesajul dur al suporterului dezamăgit de Steliano Filip.

Un gând despre &8222;Costel Orac și Ioan Ovidiu Sabău dau de pământ cu Steliano Filip: ”Gata!”&8221;

Lasă un răspuns