Steliano Filip la un pas de Craiova: ”Da, recunosc!”

Dinamo ar fi putut să rămână fără fundașul stânga Steliano Filip încă de la finalul lui 2021, când a fost în discuții cu FC U Craiova.

Apărătorul a încercat să plece din Ștefan cel Mare prin toate metodele în această iarnă, însă conducerea a refuzat să îi permită să plece gratis în Ungaria, de unde a avut o ofertă. Anterior, însă, el ar fi putut semna cu FC U Craiova.

Oficialii formației din Bănie, l-ar fi dorit pe Steliano Filip la finalul anului 2021, însă nu a reușit să bată palma cu apărătorul. Marea problemă a fost reprezentată de faptul că fotbalistul era sub contract cu Dinamo, conform anunțului făcut de fiul patronului, Adrian Mititelu jr., potrivit prosport.ro.

”I-am propus lui Steliano Filip să vină în iarnă, prin noiembrie. Da, recunosc! Dar, era sub contract cu Dinamo. Am discutat cu el, l-am dorit la echipă. Acum, nu mă gândesc la transferuri, nu vreau să mă pronunț. Dar, probabil că vor mai veni doi-trei jucători, să avem un atac mai bun. În fotbal, nu se știe însă niciodată”, a spus Adrian Mititelu jr.

La jumătatea luni ianuarie, Steliano Filip se declara extenuat psihic și că dorește să plece de la Dinamo: ”Sută la sută nu vreau să mai rămân, dar nu e vorba că nu îmi doresc ci pur și simplu sunt extenuat din punct de vedere mental. Am adunat prea multe. Înțeleg că sunt un fotbalist experimentat și că uneori e normal ca jucătorii cu rolul meu să ia asupra lor presiunea, dar acum e prea mult. Sunt extenuat, nu mai pot!

Eu am venit la Dinamo deși aveam oferte mult mai bune din punct de vedere financiar, atât din Liga 1, cât și din străinătate. Am făcut-o pentru că iubesc acest club și iubesc suporterii din Ștefan cel Mare. Cu atât mai mare mi-a fost mirarea când am văzut la ce tratament sunt supus în ultima perioadă.

Am fost bombardat pe conturile mele de socializare cu înjurături și amenințări constante din partea fanilor. Nu mă sperie și nu mi-e frică de nimeni, dar sunt dezamăgit de faptul că oamenii cu care am crescut în tribune mă tratează așa, total nemeritat.

Cei care au dat în mine și aici mă refer la antrenori și persoane importante din fotbalul românesc care m-au acuzat de diverse, mă pupă și mă iau în brațe când mă văd! Cred că puteau sa se intereseze puțin sau să mă întrebe pe mine direct ce au de spus, înainte să vorbească despre persoana mea.

Poate că am greșit și eu pentru că am răspuns pe rețelele de socializare unor persoane care mi-au scris. Am făcut-o pentru că aveam peste 500 de mesaje și la un moment dat efectiv cedezi psihic”, declara atunci Steliano Filip.

Costel Orac și Ioan Ovidiu Sabău dau de pământ cu Steliano Filip: ”Gata!”

Costel Orac, fosta legendă a lui Dinamo, l-a pus la punct pe Steliano Filip, despre care a spus că nu trebuia adus la echipa noastră de la bun început. Fostul mare jucător al lui Dinamo a declarat că nu îi vede rostul lui Steliano Filip la Dinamo. Orac nu l-a taxat pe Filip doar pentru răfuiala din parcarea stadionului, ci și pentru gafele comise de fundaș și rolul pe care acesta l-a avut în îndepărtarea lui Mircea Rednic.

Reamintim că Steliano Filip a fost titularizat în partida cu Sepsi, încheiată la egalitate, scor 0-0, în runda a doua din play-out-ul Ligii 1. Fotbalistul nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

”În primul rând, Filip n-ar fi trebuit să ajungă în poziția de a ajunge la Dinamo! Nu știu cine a fost cu ideea de a-l aduce. Are mai puțină importanță acum. Cert este că el în niciun caz nu e și n-a fost un jucător care să aibă un cuvânt de spus.

Prin ceea ce a făcut cu ieșirile lui, cu cartonașele roșii pe care le ia, cu puciul împotriva lui Mircea Rednic, el nu a demonstrat, deocamdată, că înțelege unde se află. La un club serios, nu e problema jucătorilor când și cum se schimbă antrenorul, nu ei trebuie să facă legea într-un club.

Din păcate, la Dinamo asta s-a întâmplat, iar acest lucru demonstrează că cei care au fost și care sunt acum nu înțeleg ce înseamnă un club profesionist”, a declarat Costel Orac.

Și Ioan Ovidiu Sabău l-a criticat pe Steliano Filip

Costel Orac nu a fost singurul fost mare jucător al lui Dinamo care l-a criticat pe Steliano Filip, Ioan Ovidiu Sabău atrăgându-i atenția fundașului că a întrecut măsura în momentul în care i-a dat o replică la TV lui Mircea Rednic, fostul antrenor al lui Dinamo.

”Prin ce vrea să iasă în evidenţă? Prin aceste declaraţii sau prin evoluţiile lui? Nu-i face bine. El nu mai joacă nimic, trebuie să se pregătească. La un moment dat ajunsese la naţională.

Ce poţi vorbi despre Mircea? La ce nivel a jucat Mircea, ce performanţe a avut… Încerci să-l ataci şi arunci nişte lucruri subtil.

El nu se mai poate concentra la fotbal dacă el are preocuparea să-i răspundă lui Mircea Rednic. El trebuie să ajute echipa, ăsta trebuie să fie obiectivul lui.

Ce a însemnat Mircea Rednic pentru Dinamo, pentru fotbalul românesc! Dacă Rednic a zis ceva despre mine, îl sun şi îi spun să nu mai ieşim în presă, gata!”, a afirmat și Ioan Ovidiu Sabău.

3 gânduri despre &8222;Steliano Filip la un pas de Craiova: ”Da, recunosc!”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s