Întâlnire de gradul 0 la Dinamo. Dorin Șerdean a mers, la sediul clubului. Zăvăleanu confirmă

Imediat după lovitura dată de Dorin Șerdean, care a reușit să-l convingă pe Pablo Cortacero să-i cedeze firma Lotus Perfect Products, acționarul majoritar din cadrul SC Dinamo 1948 SA, cu o cotă de 72%.

Șerdean, din noua sa postură, cea de administrator al Lotus, intenționează să deschidă o punte de comunicare cu RTZ Partners SPRL, administratorul judiciar al SC Dinamo 1948 SA, societate aflată în reorganizare judiciară din vara anului trecut.

Potrivit playsport.ro. marți, la sediul RTZ din centrul Capitalei, a avut loc un prim contact între părți, de la care, însă, a lipsit Răzvan Zăvăleanu. Fostul președinte a vrut să discute cu Răzvan Zăvăleanu, însă acesta este plecat din țară, astfel că discuția s-a purtat, amical, cu Claudiu Balog, omul cu drept de semnătură din partea RTZ în dosarul de insolvență al SC Dinamo 1948 SA.

Dacă, în ciuda apelurilor telefonice repetate, Dorin Șerdean nu a putut fi contactat pentru a confirma informația, Răzvan Zăvăleanu a oferit o scurtă declarație în legătură cu acest prim contact între reprezentantul acționarului majoritar și cel al administratorului judiciar.

”Așa este, domnul Șerdean ne-a vizitat în acest început de săptămână, a fost vorba de o scurtă discuție cu colegii mei, prin care ne-a adus la cunoștință că a câștigat procesul cu clubul și urmează să ne trimită o adresă în acest sens”, a spus practicianul în insolvență pentru playsport.ro.

Întrebat dacă a fost deschisă și pista convocării Adunării Generale a Acționarilor de către Lotus, șeful de la RTZ a precizat că nu cunoaște acest detaliu. ”Nu știu mai multe, pentru că nu am fost acolo, însă avem timp să clarificăm orice situație”, a transmis Răzvan Zăvăleanu.

CITESTE SI:

Gabriel Torje: „E greu să sperăm la altceva”. Ce spune despre absența din partida cu Sepsi OSK

Steliano Filip la un pas de Craiova: ”Da, recunosc!”

Deian Sorescu are încredere că Dinamo va continua în Liga 1. Ce spune despre o eventuală convocare la echipa națională

3 gânduri despre &8222;Întâlnire de gradul 0 la Dinamo. Dorin Șerdean a mers, la sediul clubului. Zăvăleanu confirmă&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s