Pe lângă Gaz Metan Mediaș, Comisia de Disciplină a depunctat o altă echipă din Liga 1. Dinamo e sigură de locul de baraj! Cum arată clasamentul în Liga 1

Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș ocupă ultimele două locuri în Liga 1. Până acum, ambele au întâmpinat probleme financiare severe, care s-au soldat cu sancțiuni din partea Comisie de Disciplină și cu jucători care și-au depus memoriile pentru a rămâne liberi de contract.

De data aceasta, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis, miercuri, depunctarea grupărilor Academica Clinceni şi Gaz Metan Mediaş. Astfel, în urma deciziei, ilfovenii rămân cu 5 puncte, în timp ce medieşenii au ajuns la -3 puncte.

În urma ultimelor decizii luate de Comisia de Disciplină din cadrul FRF, Dinamo e sigură de locul de baraj. Cu doar 7 etape rămase din play-out, echipa noastră se află la 5 puncte distanţă de ultima poziţie direct retrogradabilă.

Academica Clinceni şi Gaz Metan Mediaş au fost depunctate de Comisia de Disciplină

Deciziile sunt următoarele:

“Popovici Sergiu Cristian şi Munteanu Alexandru vs. CS Gaz Metan Mediaş – Cerere de punere în executare a Deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv – În temeiul art. 85.1.b din RD, se sanctioneaza clubul CS Gaz Metan Mediaş cu interzicerea dreptului de a transfera şi / sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi i se vor scădea puncte. Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionatul de categoria cea mai ridicată, urmând ca la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv pentru perioada 02.03.2022 – 16.03.2022, s-au scăzut încă două puncte. Termen 06.04.2022.

Cioiu Marius Iulian vs. ACS FC Academica Clinceni – Neexecutare Hotărâre CNSL – În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancţionează clubul ACS FC Academica Clinceni cu interzicerea dreptului de a transfera şi / sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi i se vor scădea puncte. Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionatul de categoria cea mai ridicată, urmând ca la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv pentru perioada 02.03.2022 – 22.03.2022, s-au scăzut două puncte. Termen 13.04.2022”, se arată pe lpf.ro.

Alte hotărâri ale comisiei:

”Păun Aurelian vs. ACS FC Academica Clinceni – Neexecutare Hotărâre CNSL – În baza art. 24.C.1.A din RSTJF, se sancţionează clubul ASC FC Academica Clinceni cu penalitate sportivă de 3.000 lei şi i se acordă un termen de graţie de cinci zile pentru efectuarea integrală a obligaţiei de plată. Termen 20.04.2022”.

”FC Voluntari vs. Universitatea Craiova – Eliminare Iordache Adrian (FC Voluntari) – În baza art. 53.1.2. din RD, se sancţionează antrenorul secund Iordache Adrian cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 360 lei”.

Clasament play-out

1. FC Botoşani 29 puncte

2. Rapid 26 puncte

3. Sepsi 24 puncte

4. UTA Arad 23 puncte

5. FCU Craiova 21 puncte

6. Chindia Târgovişte 19 puncte

7. CS Mioveni 18 puncte

8. Dinamo 10 puncte

9. Academica Clinceni 5 puncte

10. Gaz Metan Mediaş -3 puncte

Un gând despre &8222;Pe lângă Gaz Metan Mediaș, Comisia de Disciplină a depunctat o altă echipă din Liga 1. Dinamo e sigură de locul de baraj! Cum arată clasamentul în Liga 1&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s