Care sunt şansele ca un nou investitor să apară la Dinamo! Anunţul lui Zăvăleanu

Dinamo este într-o postură dificilă din punct de vedere sportiv, cu şanse mici de a evita locurile de baraj. “Câinii” sperau ca în acest sezon să aibă şi un nou investitor, însă şansele sunt minime, având în vedere faptul că discuţiile cu cei interesaţi nu au ajuns la niciun rezultat.

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ, a declarat că războiul din Ucraina scade şi mai mult şansele ca la Dinamo să vină un investitor în această perioadă.

“Discuţiile trenează foarte tare. Nu aş putea spune că am înregistrat progrese semnificative. Nici măcar progrese. Discutăm în continuare, ni se mai cere un act, o informaţie. Eu cred că dacă aş fi interesat să preiau echipa, m-aş mişca ceva mai repede.

Din păcate, acest lucru nu se întâmplă. Cumva şi războiul din Ucraina are o importanţă destul de mare pentru că oamenii care au bani se gândesc în acest moment cum să se protejeze, nu cum să cheltuie. Dar mai avem”, a spus Zăvăleanu potrivit fanatik.ro.

Întâlnire de gradul 0 la Dinamo. Dorin Șerdean a mers, la sediul clubului

Imediat după lovitura dată de Dorin Șerdean, care a reușit să-l convingă pe Pablo Cortacero să-i cedeze firma Lotus Perfect Products, acționarul majoritar din cadrul SC Dinamo 1948 SA, cu o cotă de 72%.

Șerdean, din noua sa postură, cea de administrator al Lotus, intenționează să deschidă o punte de comunicare cu RTZ Partners SPRL, administratorul judiciar al SC Dinamo 1948 SA, societate aflată în reorganizare judiciară din vara anului trecut.

Marți, la sediul RTZ din centrul Capitalei, a avut loc un prim contact între părți, de la care, însă, a lipsit Răzvan Zăvăleanu. Fostul președinte a vrut să discute cu Răzvan Zăvăleanu, însă acesta este plecat din țară, astfel că discuția s-a purtat, amical, cu Claudiu Balog, omul cu drept de semnătură din partea RTZ în dosarul de insolvență al SC Dinamo 1948 SA.

Dacă, în ciuda apelurilor telefonice repetate, Dorin Șerdean nu a putut fi contactat pentru a confirma informația, Răzvan Zăvăleanu a oferit o scurtă declarație în legătură cu acest prim contact între reprezentantul acționarului majoritar și cel al administratorului judiciar.

”Așa este, domnul Șerdean ne-a vizitat în acest început de săptămână, a fost vorba de o scurtă discuție cu colegii mei, prin care ne-a adus la cunoștință că a câștigat procesul cu clubul și urmează să ne trimită o adresă în acest sens”, a spus practicianul în insolvență.

Întrebat dacă a fost deschisă și pista convocării Adunării Generale a Acționarilor de către Lotus, șeful de la RTZ a precizat că nu cunoaște acest detaliu. ”Nu știu mai multe, pentru că nu am fost acolo, însă avem timp să clarificăm orice situație”, a transmis Răzvan Zăvăleanu.

  • În continuare, cel mai mare sprijin al celor de la Dinamo sunt fanii din programul DDB, care au virat în conturile clubului peste 2 milioane de euro în ultimii doi ani, contribuind la supravieţuirea echipei.
  • În acte, acţionarul majoritar al echipei este firma Lotus Perfect Products, cu 72%, care de curând şi-a schimbat administratorul. Pablo Cortacero i-a cedat acţiunile lui Dorin Şerdean, un om de afaceri din Alba Iulia care a venit la echipă alături de spaniol.
  • 7.000.000 de euro datorii a acumulat Dinamo în sezonul în care a fost administrată de Pablo Cortacero

CITESTE SI:

Gheorghe Mihali face apel la orgoliul jucătorilor de la Dinamo

Răzvan Grădinaru, amenință echipele din Liga a 2-a care vor baraj cu Dinamo: ”Sperăm să le dăm peste nas”

Pe lângă Gaz Metan Mediaș, Comisia de Disciplină a depunctat o altă echipă din Liga 1. Dinamo e sigură de locul de baraj! Cum arată clasamentul în Liga 1

3 gânduri despre &8222;Care sunt şansele ca un nou investitor să apară la Dinamo! Anunţul lui Zăvăleanu&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s