Gabriel Torje: „E greu să sperăm la altceva”. Ce spune despre absența din partida cu Sepsi OSK

Echipa noastră chiar dacă se află probabil la un minim istoric din punct de vedere sportiv, dinamoviștii sunt aproape siguri că nu vor retrograda direct în acest sezon. Gaz Metan Mediaș este depunctată constant din cauza datoriilor către foștii angajați și a intrat deja pe minus în clasament, iar Academica Clinceni este extrem de aproape de a nu obține licența pentru sezonul viitor.

Clubului ilfovean i s-a refuzat o nouă cerere de intrare în insolvență. Astfel că, din cauza datoriilor foarte mari acumulate, falimentul pare foarte aproape, iar obținerea licenței, o utopie.

Gabriel Torje recunoaște că situația echipei din Ștefan cel Mare nu este una fericită, însă spune că în iarnă toți jucătorii ar fi semnat dacă li se asigura locul la baraj.

„Am fi vrut să fim într-o situație mai bună în clasament și să abordăm această pauză competițională cu o liniște mai mare. Este foarte greu să treci peste două echipe, pentru că Mioveni a învins în ultima etapă. E aproape imposibil ca noi să câștigăm tot și ambele formații să se încurce cât avem noi nevoie.

Suntem conștienți că va fi greu la baraj. Cred că dacă în ianuarie ne zicea cineva dacă vrem să jucăm baraj cu toții ziceam da. Era o diferență destul de mare de puncte în iarnă. Indiferent ce echipă o să fie la baraj va fi un meci de care pe care.

Cei de la CSA Steaua nu renunță, dar din ce am citit ei nu au dreptul de a promova. Ne luăm și noi după ce se scrie, că nu știm noi ce este în acte. Trebuie să ne pregătim cât mai bine, momentan nu ne putem gândi la adversarii de la baraj.

Am fost foarte răcit, am stat 10 zile în pat, astăzi e prima zi de antrenament. Nu pot să vorbesc de antrenor și nu o să o fac cât timp sunt jucător profesionist. O să o fac după ce mă retrag.

Partida cu Zimbru ne ajută să vedem unde suntem, fiindcă am avut foarte multe probleme din cauza accidentărilor. Aici e și din cauza faptului că ne-am pregătit în ianuarie doar pe sintetic și nu am putut merge în Antalya. Treci de la o suprafață mai dură la una mai moale, e dificil, apar mici accidentări care după devin mai serioase. Mai este și stresul care are și el un rol”, a spus Gabriel Torje, pentru Digi Sport.

Tehnicianul lui Dinamo, Dusan Uhrin jr. profită astfel de pauza competiţională determinată de meciurile echipelor naţionale și vrea să își vadă la treabă elevii.

Dinamo va juca sâmbătă, 26 martie, de la ora 14:00, o partidă de pregătire contra formației Zimbru Chișinău, din Republica Moldova, iar biletele au fost puse deja în vânzare online, pe bilete.ro.

PREȚURILE BILETELOR: 15 lei, intrare generală.

Programul caselor de bilete ale stadionului Dinamo
  • Sâmbătă: 10:00 – 14:00

3 gânduri despre &8222;Gabriel Torje: „E greu să sperăm la altceva”. Ce spune despre absența din partida cu Sepsi OSK&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s