Deian Sorescu are încredere că Dinamo va continua în Liga 1. Ce spune despre o eventuală convocare la echipa națională

Deian Sorescu s-a transferat în această iarnă de la Dinamo la Rakow, echipă pretendentă la titlul din campionatul Poloniei, iar cei de la Dinamo au primit în schimbul său 800 de mii de euro.

Sorescu s-a transferat la Rakow în această iarnă, iar fostul căpitan al alb-roșilor, consideră că echipa condusă de la margine de Dușan Uhrin se va salva de la retrogradare după ce va câștiga barajul pentru menținerea în Liga 1.

”Sunt pe drum, mă duc spre casă. În oraș nu e foarte mare agitație sau poate nu o simt eu pentru că nu ies foarte des. Mă bucur că suntem oameni, înțelegem și ne ajutăm reciproc. Trebuia să ajung acasă. Am profitat de acest lucru, am fost și la un meci din Liga 2, la Chiajna. Mă așteptam la mai mult, sunt două echipe care vor să promoveze. Mă așteptam la mai mult de la Chiajna, dar au avut și ghinion în ultimul minut.

Nu mă așteptam ca Flavius Stoican să fie înlăturat și ca Dușan Uhrin să revină. Am fost la echipă când a plecat. În ultima perioadă nu mă mai surprindea nimic și mă împăcam cu gândul că aia era. Nu au fost asemenea momente. Nu știu care e situația acum, dar îmi e greu să cred că Uhrin nu îi știe pe jucători pentru că atunci când îți asumi niște responsabilități, trebuie să cunoști fiecare punct.

S-au interesat de mine cei din FRF. Nu sunt supărat, e decizia antrenorului. Vreau să îmi arăt calitățile, să mă impun și să joc meci de meci. Convocarea la națională, dacă voi fi chemat, este un lucru foarte bun și voi reprezenta România cu drag.

Cu siguranță Dinamo va face față la baraj. Au o experiență mai mare. La un meci de baraj nu mai contează nici experiența, nici meciurile. Sper ca Uhrin să ajute echipa să nu ajungă la baraj.

Nu știu ce se întâmplă pe viitor, au fost și multe incidente, și multe subiecte aruncate pe mine, multe discuții. Era foarte greu ca situația să mai poată fi controlată. Au mai fost oferte, dar asta a fost cea mai bună pentru club și pentru mine din punct de vedere financiar. Le-am transmis celor de la Dinamo să nu mai vină zi de zi să îmi spună despre oferte. Le-am spus să vină să îmi spună în momentul când vor ajunge la un acord”, a declarat Deian Sorescu la emisiunea Digi Sport Special.

Deian Sorescu a reușit recent să spargă gheața la Rakow. Românul a înscris primul gol în Polonia, într-o victorie a lui Rakow cu Stal Mielec, scor 2-1. În acea partidă, Sorescu a profitat de o eroare a fundașilor adverși în careu și a introdus balonul în poartă la colțul scurt.

Echipa lui Deian Sorescu e pe locul al doilea în Polonia, cu 52 de puncte, la o singură lungime în spatele liderului Pogon Szczecin. 800.000 de euro a costat transferul lui Deian Sorescu la Rakow de la Dinamo.

Un gând despre &8222;Deian Sorescu are încredere că Dinamo va continua în Liga 1. Ce spune despre o eventuală convocare la echipa națională&8221;

Lasă un răspuns