Dinamo – Zimbru I Echipa de start trimisă de Uhrin în teren! Vezi cine transmite partida

Dinamo București va juca astăzi 26 martie un amical cu Zimbru Chișinău, echipă antrenată de Michele Bon, 49 de ani. Moldovenii de peste Prut, ocupă locul 7 în campionat. Italianul este familiarizat cu fotbalul românesc, a fost pe diverse posturi, preparator, secund și ”principal”, la diverse echipe din România.

Partida de pe stadionul Dinamo fusese organizată încă dinaintea numirii lui Dusan Uhrin, însă antrenorul ceh și-a dat acordul ca acest meci să se joace, mai ales că are nevoie de cât mai multe teste cu jucătorii, astfel încât să vadă care este nivelul evoluțiilor, care poate fi nivelul atins de echipa în ultima parte a sezonului.

După meciul cu Sepsi, Dusan Uhrin a acuzat problemele fizice ale jucătorilor și speranța ar fi ca în această perioadă de pauză competițională prilejuită de meciurile echipelor naționale, să fie reintegrați cât mai mulți jucători, dintre cei accidentați.

Pregătiţi de tehnicianul italian Michele Bon, moldovenii de peste Prut ocupă locul 7 în campionatul Republicii Moldova. Fondat în 1947, Zimbru Chişinău este unul dintre cele mai vechi cluburi din Republica Moldova, cu 8 titluri de campioană în palmares, Cupa Moldovei (6 trofee) şi Supercupa Moldovei.

Meciul, care va incepe de la ora 14:00, se va disputa pe stadionul Dinamo si accesul fanilor la meci este permis, un bilet de acces fiind de 15 RON, intrare generala. Vremea este superba in Bucuresti, asadar cei care puteti fi prezenti, va puteti bucura de Dinamo intr-o zi frumoasa de week-end. Partida este televizată de Digi Sport 1.

AVEM PRIMUL 11 TRIMIS DE UHRIN IN TEREN:

Esanu – Radu, Grigore, Carp, Buleica – Pierret, Rodriguez – Bani, Ivanov, Torje – Irobiso

Rezerve: Figueiredo, Ehmann, Moura, Aloe, Gradinaru, Giafer Borcea, Magureanu, Cretu, Mihaiu

Lasă un răspuns