PCH îi ironizează pe ”mititeii” de la FCU Craiova: ”Îi știam iuți la vorbă, dar le-am descoperit și iuțimea tălpii!” :))

”Câinii” vor juca acasă derby-ul cu FCU Craiova, iar apropierea partidei a încins spiritele între suporterii celor două grupări.

Partida Dinamo București – FC U Craiova, din etapa a 4-a, din play-out se va disputa vineri, 8 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul Dinamo.

Disputele dintre Craiova și Dinamo au ținut întodeauna capul de afiș în fotbalului românesc. Rivalitatea dintre olteni și „câini”, perpetuată din generație în generație și alimentată de trădările venite pe axa Craiova – București, a transformat meciurile dintre cele două peluze în adevărate câmpuri de bătălie.

Duelul de vineri nu va face excepție.

”Urmează meciul cu ei. Au ceva amintiri din deplasările în Ștefan cel Mare, acolo unde de fiecare dată ajung în întârziere, pentru că le este frică de metrou și vin pe jos de la gară. La unul din meciuri, ne-am dus peste ei. Au simplificat decorul în doi timpi și trei mișcări. În locul lor, au rămas doar cojile de semințe. Ca să scape, au avut proasta idee să sară în teren, dar și acolo au dat de noi. Au scăpat pe unde au putut. Meciul s-a oprit.

Pe pista de atletism s-au doborât atunci o serie de recorduri: viteză, garduri, obstacole, înălțime. Îi știam iuți la vorbă, dar le-am descoperit dintr-o dată și iuțimea tălpii. Au luat-o spre «așa zisul» velodrom și în dreptul terenului de rugby au sărit în curțile oamenilor spre Floreasca. De-acolo, de peste garduri, scoteau sfios capetele ca niște popândăi și scrutau zarea să vadă dacă am plecat. Vineri seară jucăm cu una din Craiove. Nu ne obosim niciodată să știm cu care din ele. Nici ei nu sunt siguri… aceleași culori, cam același nume, aceleași delicii culinare din servieta diplomat și aceiași lei. Doi lei”, este mesaj Peluza Cătălin Hîldan.

La rândul lor, suporterii Craiovei au încercat să ne ironizeze și și-au anunțat prezența în număr mare în la derby-ul din Ștefan cel Mare.

”Vineri, după mult timp, Știința se reîntoarce în «Groapă», baia noastră publică preferată. Deplasarea se face cu trenul, urmând să plecăm cu trenul R-E 9018 la ora 15:52 din Gara Craiova. Întrunirea va avea loc la ora 15, iar prețul unui bilet este de 34 lei. Cu suporterii din București ne întâlnim fie începând cu ora 19 în Gara de Nord, fie direct la sectorul de oaspeți al așa zisului stadion. Hai la meci! Știința suntem noi!”, a fost mesajul prăzarilor.

Biletele pentru derby-ul Dinamo – Craiova

Biletele pentru următorul meci, au fost puse deja în vânzare online, pe bilete.ro.

PREȚURILE BILETELOR:

Tribuna Oficiala: 75 lei
Tribuna 0: 50 lei
Tribuna 1: 35 lei
Tribuna 2: 25 lei
Peluza PCH: 20 lei
Peluza SUD: 20 lei

PROGRAMUL CASELOR DE BILETE :
  • Joi : 13:00 – 18:00
  • Vineri: 14:00 – 21:00
Cum arată programul lui Dinamo în play-out
  • Etapa 4: DINAMO – FC U Craiova 1948 (Vineri, 8 aprilie, ora 20:30)
  • Etapa 5: CS Mioveni – DINAMO (Vineri, 15 aprilie, ora 20:30)
  • Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO (Vineri, 22 aprilie, ora 20:00)
  • Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni
  • Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
  • Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

CITESTE SI:

Interviu I Mirko Ivanovski, a revenit la antrenamente și ne-a dezvăluit cauzele accidentări, dar și dacă va rămâne la Dinamo și sezonul viitor

Un dinamovist face parte din ‘echipa etapei a 3-a din play-out‘

Directorul de marketing al lui Dinamo, contestat de un nume important din DDB: ”Gata, lumea ți-a aflat numele și funcția”

4 gânduri despre &8222;PCH îi ironizează pe ”mititeii” de la FCU Craiova: ”Îi știam iuți la vorbă, dar le-am descoperit și iuțimea tălpii!” :))&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s