Cazul Marian Cozma s-a repetat. Handbalist ucis în urma unui incident într-un club de noapte

Marian Cozma a fost înjunghiat mortal într-un club de noapte din Veszprem, Ungaria. Marele handbalist român a decedat pe data de 8 februarie 2009.

Din nefericire, cazul handbalistului român pare să se repete. De această dată într-un club din Macedonia de Nord. Interul dreapta al echipei macedonene de handbal masculin RK Butel Skopje, Denis Tot, s-a stins din viață la doar 27 de ani. Condițiile în care a survenit decesul croatului încă nu au fost stabilite.

Evenimentul tragic a avut avut loc miercuri noapte.

Potrivit presei internaționale, Tot ar fi fost bătut cu un obiect bont, lovit cu picioarele și cu pumnii. Cu toate acestea, medicii de la spitalul KARIL au precizat că nu au existat semne vizibile de violență.

În același timp, Ministerul Sănătății din Macedonia de Nord a subliniat faptul că handbalistul Denis Tot a decedat în urma unui atac de cord. Autoritățile susțin că sportivul și-a dat ultima suflare la Spitalul de Urgență din Skopje.

Dinamo suferă la acest capitol după alte tragedii

Derby-ul Rapid – Dinamo din campionatul de polo a fost scena unei tragedii: Andrei Drăghici, 23 de ani, jucător al roș-albilor, a decedat în timpul partidei disputate în sala din Giulești! I s-a făcut rău în bazin și a murit la scurt timp după ce a ieșit din apă, în ciuda intervențiilor de resuscitare efectuate de echipele medicale.

Este a treia dramă de acest fel prin care trec cei de la Dinamo în ultimii 22 de ani. În primele două a fost implicat clubul de fotbal. În octombrie 2000, Cătălin Hîldan a încetat din viață în timpul unui meci amical jucat de „câini” la Oltenița.

Iar în mai 2016, Patrick Ekeng a avut aceeași soartă în timpul unei partide disputate pe teren propriu contra Viitorului Constanța în play-off-ul acelui sezon de Liga 1.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s