Dinamo scapă de o mare cheltuială! Tribunalul a decis: Are de luat…

Fostului dinamovist care a jucat doar patru meciuri la Dinamo în sezonul 2018-2019, perioadă în care a bifat 360 de minute în tricoul alb-roșu, i-a fost respinsă cerere, de către Tribunalul București.

Este vorba de Teddy Mezague, care ne-a cauzat o nouă creanță în valoare de 744. 925 lei, aproximativ 130.000 euro.

Sumă cerută după ce fundașul s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne și a câștigat procesul în care a acuzat că i-a fost falsificată semnătura de pe contractul de reziliere cu echipa noastră.

Imediat după această primă victorie, avocații lui Mezague s-au îndreptat către Tribunalului București și, în ciuda stării de insolvență în care se află SC Dinamo 1948 SA, societatea comercială care administrează clubul, aceștia au cerut încadrarea sumei drept creanță curentă și, astfel, achitarea cu celeritate.

Conform Playsport, instanța a refuzat cererea formulată de avocații lui Mezague, astfel că, așa cum se întâmplă și cu ceilalți fotbaliști care au creanțe, francezul a fost trecut în tabelul creditorilor și își va recupera banii, conform Planului de reorganizare, în anul trei de insolvență, mai precis în 2024. Asta în cazul în care in în care reorganizarea judiciară va curge așa cum a estimat administratorul judiciar.

În cererea de despăgubiri pe care a formulat-o la TAS, Teddy Mezague a avut mai multe solicitări, o parte fiind acceptate, altele fiind respinse de judecători. Instanța sportivă i-a acordat suma de 130, 327 euro, după ce a scăzut toate încasările din contractele lui Mezague la echipele la care a jucat după plecarea sa de la Dinamo, în Bulgaria, la Beroe, respectiv în Israel, la Hapoel Rannana.

3 gânduri despre &8222;Dinamo scapă de o mare cheltuială! Tribunalul a decis: Are de luat…&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s