Ionel Dănciulescu critică nou proiect pus la cale de oficialii lui Dinamo: ”Nu concep așa ceva”

Ionel Dănciulescu (45 de ani), fost jucător și oficial la Dinamo, a vorbit despre proiectul pus la cale de cei de la Dinamo. Oficialii ”câinilor” vor să mute echipa de la Săftica la Adunații-Copăceni, unde ar urma să construiască o nouă bază.

”Câinii” sunt așteptați în Adunații-Copăceni, unde au deja un teren rezervat, de nouă hectare, după cum anunță chiar primarul comunei, Rusu Daniel Cezar.

Dinamo are în plan să se mute de la Săftica, deoarece baza nu se mai poate extinde, și are în plan construirea unei noi baze. Clubul va suporta toate cheltuielile pentru o investiția care va fi făcută la Adunații-Copăceni.

”Eu sper să nu se întâmple lucrul acesta, identitatea lui Dinamo este în ”Ștefan cel Mare” și la Săftica, așa cunosc eu acest club.

Mi se pare o idee foarte bine intenționată de către oamenii de acolo, dar total neinspirată. Dinamo la Adunații Copăceni… n-am nimic cu localitatea sau cu oamenii de acolo, dar nu concep ca Dinamo să plece de la Săftica sau din Ștefan cel Mare”, a spus Ionel Dănciulescu, în exclusivitate pentru PRO TV.

  • În momentul de față ”Danciu” este managerul tehnic al academiei din cadrul lui CS Dinamo.
Iuliu Mureșan, a anunțat că lasă Săftica și planifică construirea unei noi baze sportive

Administratorul special al lui Dinamo, a dezvăluit că noua bază sportivă va găzdui și Academia de Copii și Juniori.

”Da, există, avem un proiect și trebuie să găsim susținerea necesară. Am găsit un teren în Adunații Copăceni pe care putem face acest lucru. E destul de mare. Ajunge pentru o bază. Peste 9 hectare. Săftica nu ajunge, nu este loc de două terenuri la Săftica. E un sintetic pe care nu poți juca partide oficiale.

Proiectul e amplu și ar fi o bază foarte frumoasă. Nici măcar în Săftica nu găsești un asemenea teren. Mai e mult, dar intenția există, s-au făcut demersuri. Dacă nu voi mai fi eu, cei ce sunt la club se vor ocupa.

La Săftica nu este loc. În față sunt clădiri, e un teren sintetic, mai e un teren mare, dar care nu formează două terenuri de fotbal. Este și un litigiu cu Negoiță. Prima parte a terenului este a unei rude de-ale domnului Negoiță. Cealaltă parte este a lui Dinamo. Este o bază bună și la Săftica. S-a făcut o renovare în vară și sunt condiții mai civilizate.

La Adunații Copăceni, proiectul va fi și pentru copii și juniori. Se găsesc soluții. Nu pot să fac o estimare, dar va costa niște milioane de euro.

Sunt discuții cu persoane foarte serioase, care pot face acest lucru și cred că Dinamo va ieși din insolvență mai repede. Trebuie plătită masa credală și să ne asigurăm că cel care vine poate să țină clubul în condiții civilizate și în viitor”, a declarat Iuliu Mureșan.

Dinamo vrea să-și construiască o bază în Adunații-Copăceni!

Momentan, nu se cunosc detalii suplimentare legate de noul proiect al bazei lui Dinamo din Adunații-Copăceni, dar primarul este încrezător că lucrurile sunt, în proporție de 90 la sută, rezolvate.

”Suntem în tratative de mai mult timp. Ei au 9 hectare rezervate acolo pentru a construi o bază sportivă. Am înțeles că baza de la Săftica nu poate să mai fie extinsă. Eu, ca și primar, simpatizez clubul Dinamo, dar, dacă s-ar fi aflat în aceeași situație Rapid sau Steaua, aș fi procedat la fel.

În campionat, eu țin cu Dinamo. Dinamo este un bun național și trebuie să ținem la el, să-l păstrăm, nu este echipa nu știu cui. Știm cu toții câți simpatizanți are Dinamo, nu putem să-l pierdem. Își va reveni, veți vedea. Încerc și eu să ajut cum pot. Sper ca echipa să rămână în viață. Eu le-am rezervat deja 9 hectare. Nimeni nu va plăti aceste hectare, ci va fi făcut un parteneriat.

E un teren intravilan în acest moment. Din ce-am văzut într-o simulare de proiect, arată foarte bine, cu parcare și toate cele. Ferească Dumnezeu de vreo nenorocire, în rest, lucrurile sunt stabilite. Mai durează, însă, până vor începe construcția. Momentan nu e gata nici proiectarea. Dinamo va suporta costurile. Eu îi ajut cu terenul. Încă nu e dat, dar în proporție de 90% e făcută treaba”, a declarat edilul, Rusu Daniel.

Cum arată programul lui Dinamo în play-out

Etapa 5: CS Mioveni – DINAMO (Vineri, 15 aprilie, ora 20:30)
Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO (Vineri, 22 aprilie, ora 20:00)
Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni
Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

CITESTE SI:

Dinamo scapă de o mare cheltuială! Tribunalul a decis: Are de luat…

Cazul Marian Cozma s-a repetat. Handbalist ucis în urma unui incident într-un club de noapte

Video I Scandal de rasism între Steliano Filip și Sidibe

4 gânduri despre &8222;Ionel Dănciulescu critică nou proiect pus la cale de oficialii lui Dinamo: ”Nu concep așa ceva”&8221;

Lasă un răspuns