Dusan Uhrin, criticat după eşecul dramatic cu FCU Craiova: ”A alcătuit primul „11” ciudat”

Dinamo a condus-o pe FCU Craiova încă din secunda 35, însă echipa lui Nicolo Napoli a egalat în debutul reprizei secunde și apoi a dat lovitura în prelungiri.

Dinamo a început ca din tun meciul cu FC U Craiova. Christian Irobiso a deschis scorul în secunda 35. Atacantul „câinilor” a finalizat cu o execuţie din faţa porţii goale, după o pasă excelentă oferită de Vlad Morar.

Dinamo și-a menținut avantajul până la intarea la cabine, dar echipa lui Uhrin a cedat după pauză. Huyghebaert a marcat cu un voleu din marginea careului.

”Câinii” au continuat atacurile și au forțat golul al doilea, dar au rămas cu buza umflată în prelungiri. În minutul 90+1, Andrea Compagno a profitat de o deviere fericită și a marcat cu un șut sub bară, din interiorul careului.

Video I Dinamo marchează prin Christian Irobiso

Echipa noastră e pe loc de baraj, iar Cornel Dinu consideră că antrenorul Dusan Uhrin n-a găsit soluții pentru scoaterea echipei din criză.

„Uhrin a alcătuit primul „11” ciudat, a făcut schimbări ciudate. Pot să-l întreb pe Dusan Uhrin de ce l-a trimis atât de târziu în teren pe Ivanov? Mai ales că s-a văzut și din tribună că defensiva Craiovei a avut destule puncte vulnerabile și bulgarul are capacitatea să disloce o astfel de apărare și cu pase filtrante, și prin acțiuni personale.

Dinamo continuă să joace fără busolă, Dusan Uhrin n-a găsit încă busola care să aducă echipa pe drumul spre victorie. Și, implicit, spre salvarea de baraj. Unde nu va fi deloc ușor, indiferent care va fi adversara”, a spus Cornel Dinu pentru fanatik.ro.

Prima reacție după ce Dinamo a fost privată de o lovitură de pedeapsă în derby-ul cu FCU Craiova

A fost sau n-a fost? Fostul arbitru român, Constantin Zotta, a analizat cea mai importantă decizie a brigăzii prezente la Dinamo Bucureşti – U Craiova.

Dinamo a fost privată de un fault în minutul 12, când fotbaliştii lui Uhrin conduceau cu 1-0, în urma unui duel între Irobiso şi Kovacic.

În minutul 12, atacantul dinamovist a sprintat de la jumătatea terenului cu fundaşul Craiovei, iar acesta din urmă l-a atacat. Irobiso a căzut în urma duelului cu Kovacic, iar Zotta susţine că a fost fault, spre deosebire de Marian Barbu, care nu a dictat nimic.

”E fault la Irobiso, e împingere, care-i provoacă acea cădere adversarului. E de sport de contact. E cu braţul şi-l împinge cu forţă disproporţionată.

E fault. Nu e fault ăsta? Se vede clar. Intră direct în el. Umăr la umăr e atac corect cu umărul împotriva celuilalt, ceea ce nu e aici. Intenţia fundaşului e să intre în adversar direct”, a declarat Zotta.

@doar_dinamo_official

Dinamo a fost privată de o lovitură de la 11 metri în derby-ul cu FCU Craiova!

♬ original sound – Doar Dinamo Official

Cum arată programul lui Dinamo în play-out

Etapa 5: CS Mioveni – DINAMO (Vineri, 15 aprilie, ora 20:30)
Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO (Vineri, 22 aprilie, ora 20:00)
Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni
Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

CITESTE SI:

Video I Christian Irobiso, critică arbitrajul lui Marian Barbu

Cum explică Mihai Eșanu înfrângerea dramatică și ce promisiune le-a făcut-o fanilor

Video I Cosmin Matei, extrem de dezamăgit după eșecul din Ștefan cel Mare

Un gând despre &8222;Dusan Uhrin, criticat după eşecul dramatic cu FCU Craiova: ”A alcătuit primul „11” ciudat”&8221;

Lasă un răspuns