Continuă așteptarea pentru Ionuț Negoiță și Dinamo

Astăzi, a fost un nou termen în privința dosarului pe care Ionuț Negoiță îl are, acuzat fiind de bancrută frauduloasă, fostul patron al ”câinilor” fiind trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. Omul de afaceri este acuzat de comiterea infracţiunii de complicitate la bancrută frauduloasă.

La termenul de miercuri, 16 februarie, instanța a rămas în pronunțare. SC Dinamo 1948 SA, societatea care administrează clubul din „Ștefan cel Mare”, este parte responsabilă civilmente în acest dosar. Astăzi era așteptată o decizie.

”Solutia pe scurt: În temeiul art.391 alin.3 C.proc.pen. amână deliberarea, redactarea şi pronunţarea hotărârii la data de 20 aprilie 2022. Pronunțată în şedinţă publică, azi, 13 aprilie 2022”, a fost decizia instantei.

Foarte probabil pe data de 20 vom avea o decizie în acest dosar.

Alături de fostul șef de la Dinamo, în acest proces au mai fost trimiși în judecată, începând cu anul 2017, fostul administrator judiciar al societății, Cătălin Dascăl și fostul oficial al „câinilor”- Valentin Gheorghiță. În postura inculpaților se mai află Elena Cosma, firma Dascăl Insolvency SPRL şi R&I Group SPRL (fostă ZRP Insolvency SPRL).

Aflată din nou în insolvență, SC Dinamo 1948 SA nu este lipsită de emoții în acest dosar, societatea este parte ”responsabilă civilmente”, astfel că o eventuală decizie nefavorabilă împotriva inculpaților ar putea aduce unele complicații și pentru clubul din ”Ștefan cel Mare”.

”Există o parte cunoscută și o parte necunoscută a lucrurilor. Știm cu câți bani s-a înscris Regia Parcurilor și cu cât s-au înscris cei de la Poli, aceste entități fiind constituite în parte civilă în procesul penal.

Sumele respective sunt înscrise la masa credală sub condiție, dacă va avea loc condamnarea, vor veni la masa credală, vorbim de o sumă de 6 milioane de lei, dacă nu va exista o condamnare, aceste sume vor fi șterse din tabelul de creditori. Nu știu ce se poate întâmpla, văzând și făcând în funcție de rezultatul de acolo, vom vedea și vom reacționa și noi”, a spus administratorul judiciar al clubului despre proces, in direct la Radio Dinamo1948.

În acest dosar, Ionuț Negoiță este acuzat că a votat planul de reorganizare prin care ar fi fost fraudat bugetul de stat. Parte civilă este Agenția Națională de Administrare Fiscală – Direcția Generală Juridică, în timp ce procurorii încearcă să dovedească faptul că active ale societății cu o valoare netă de aproape 17 milioane lei au fost ascunse sau omise în scopul mai sus menționat.

CITESTE SI:

Tot mai mulți experți în arbitraj contestă deciziile lui Barbu, din Dinamo – Craiova: ”Arbitrul, a fost surprins”

Marian Bondrea, întârzie să semneze cu Dinamo. Ce spune manager general prezentat, pe site-ul oficial al clubului

Stadion nou în Ștefan cel Mare! Dinamo se pregătește să facă marele anunț

3 gânduri despre &8222;Continuă așteptarea pentru Ionuț Negoiță și Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s