Dinamo a găsit un nou sponsor, din piața jocurilor de noroc. Anunţul lui Răzvan Zăvăleanu

Dinamo a prezentat bilanțul financiar pentru anul 2021, iar clubul a înregistrează datorii de peste 9 milioane de euro, cu mult peste cele din 2020. În total, suma pierdută de roș-albi în sezonul trecut este de peste 3 milioane de euro.

Cu toate acestea, vin și vești bune pentru clubul nostru de fotbal, care s-a înțeles cu sponsorul principal, Unibet, pentru a prelungi înțelegerea, precum și cu sponsorul tehnic, Macron. Dinamo va primi, conform noii înțelegeri, aproximativ 400.000 de euro de la Unibet în următorul sezon din Liga 1.

În plus, administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, s-a înțeles cu un nou sponsor. Noul partener pentru Dinamo este Vlad Cazino. Înțelegerea ar fi valabilă pentru următorii doi ani. Noul partener nu va apărea pe tricourile de joc.

„Unibet și Macron sunt doi parteneri cu care vom continua colaborarea. Cel puțin încă un partener important vine de pe piața de pariuri”, a spus Răzvan Zăvăleanu pentru fanatik.ro.

Dan Giuraniuc, noul director de marketing al lui Dinamo a vorbit despre parteneriatele cu Unibet și Macron, el fiind liantul între Unibet și Dinamo.

”Eu vin din Unibet, care e partenerul principal al lui Dinamo și cunosc foarte bine care a fost situația în ultimii trei ani. Contractul cu Unibet era legat într-adevăr și de jucarea meciurilor lui Dinamo pe Național Arena. Din păcate, foarte curând nu se poate juca acolo, dar au fost și alte probleme.

Eu am fost la Unibet, știu care sunt nevoile lor și care au fost lipsurile pe parcursul acestor trei ani. Așa că pot veni în întâmpinarea lor pentru umplerea acestor lipsuri, astfel încât în următoarea perioadă lucrurile să se clarifice.

Voi încerca să îndrept lucrurile, iar Unibet are o strategie bine pusă la punct. Cu siguranță și așteptările lor sunt mult mai mari. Vor exista de acum încolo raportări lunare către toți partenerii, cu apariții de presă și TV cu Dinamo, așa cum se face în orice business sănătos. Nu va fi un parteneriat doar cu numele”, a spus Giuraniuc pentru susrsa mai sus citată.

Deși Dinamo avea datorii mari către Macron, lucru la care a contribuit și Pablo Cortacero, sponsorul tehnic rămâne alături de alb-roșii.

”Cu Macron s-a ajuns la o înțelegere și avem susținerea lor. Momentan discuția este între Răzvan Zăvăleanu și Florin Răducioiu și am primit și eu corespondența de e-mail. Vor fi chemați și cei de la DDB pentru a alege design-ul echipamentului pentru sezonul viitor. Vom merge în continuare cu Macron și trebuie să vină și ei cu niște propuneri pentru echipament”, a mai spus director de marketing al lui Dinamo.

Datorii de 9 milioane de euro pentru Dinamo

Aflată în insolvență din 2021 și cu planul de reorganizare aprobat, Dinamo are mari bătăi de cap cu bilanțul financiar. În 2021, Dinamo a înregistrat datorii totale de 44.863.903 lei (aproximativ 9.100.000 euro). Cea mai mare parte a datoriei este la capitolul pe termen scurt, adică 44.740.853 lei. Pe termen lung, roș-albii au de plătit doar 123.050 lei.

Datoria pe anul 2021 este cu mult peste cea din 2020. În urmă cu doi ani, Dinamo avea datorii de peste 6 milioane de euro.

La capitolul încasări, bugetul lui Dinamo a primit un „boom” de 17.140.926 lei (aproximativ 3.500.000 euro), peste cel din 2020.

După ce a tras linie, Dinamo a înregistrat pe anul 2021 pierderi de 15.589.087 lei (aproximativ 3.155.000 euro). De trei ori mai mult decât în 2020, când a anunțat doar un „minus” de 5.530.850 lei.

CITESTE SI:

Balthazar Pierret, încrezător înaintea duelului cu Mioveni

Dusan Uhrin înaintea partidei cu CS Mioveni: ”Joacă simplu și va fi dificil”. Ce spune despre șansele de salvare directă evitând barajul

Continuă așteptarea pentru Ionuț Negoiță și Dinamo

Un gând despre &8222;Dinamo a găsit un nou sponsor, din piața jocurilor de noroc. Anunţul lui Răzvan Zăvăleanu&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s