Marian Bondrea, întârzie să semneze cu Dinamo. Ce spune managerul general prezentat, pe site-ul oficial al clubului

Dinamo are un sezon dificil. Situația în Liga I este una tot mai clară pentru echipa noastră și ceea ce speram să nu se întâmple la un moment dat, va avea loc cel mai probabil.

Cu 5 etape rămase de disputat în play-out-ul Ligii I, Dinamo se îndreaptă către o enevitabilă dublă de baraj pentru menținerea/promovarea în Liga 1.

Pe lângă forma sportivă slabă, în cadrul clubului, lucrurile sunt la fel de dezordonate. După ce Iulian Matei, fostul șef al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, a plecat în decembrie, postul nu a fost ocupat.

Chiar dacă pe site-ului oficial al clubului în această funcție apare, în acest moment, Marian Bondrea. Fost tehnician în Ștefan cel Mare în perioada 1996, a declarat că totul se află la nivel de discuții, prioritar fiind, pentru acest sfârșit de sezon, salvarea echipei de la retrogradare.

”Deocamdată nu m-am întors la Dinamo. Sunt niște discuții legate de licența pe care trebuie s-o obțină. În continuare, nu sunt detaliile clare. A rămas să mai discutăm.

Vă dați seama că în acest moment, prioritară este rămânerea în prima ligă. Toată atenția este canalizată în această direcție”, a declarat Marian Bondrea, pentru playsport.ro.

În plin proces de obținere a licenței pentru academii, Dinamo se poate folosi de experiența și licența lui Marian Bondrea pentru a trece, cu bine, de actele necesare pentru a evolua și sezonul viitor în Liga 1, în cazul în care se impune la baraj.

Cine este Bondrea?

Marian Bondrea, tehnician în vârstă de 71 de ani, are o lungă carieră în spate. Fost antrenor la echipe precum Argeș, Național București, Universitatea Craiova sau Altay, în Turcia, acesta nu a mai stat pe banca tehnică din 2014, atunci când a pregătit, pentru ultima oară, Ceahlăul Piatra-Neamț.

Mai mult, potrivit Play Sport, acesta administrează baza ”IMGB”.

Situată la marginea Bucureștiului, în cartierul Berceni, locația a fost folosită, în trecut, de Rapid București și Astra iar, de fiecare dată când CFR Cluj se deplasează în Capitală, este închiriată.

Facilitățile acesteia includ un teren de iarbă, un hotel care beneficiază de sală de forță și săli de recuperare. Există, astfel, posibilitatea ca juniorii lui Dinamo să ajungă „vecini” cu cei ai FCSB-ului, ținând cont că baza de pregătire a echipei lui Gigi Becali se află la mai puțin de 1 kilometru distanță de IMGB.

CITESTE SI:

OFICIAL | Cupa României are un nou format. Prima modificare în al treilea mandat al lui Răzvan Burleanu la FRF

Stadion nou în Ștefan cel Mare! Dinamo se pregătește să facă marele anunț

Verdictul lui Ion Crăciunescu după greșelile de arbitraj de la Dinamo – FCU Craiova

2 gânduri despre &8222;Marian Bondrea, întârzie să semneze cu Dinamo. Ce spune managerul general prezentat, pe site-ul oficial al clubului&8221;

Lasă un răspuns