Răzvan Zăvăleanu îi somează pe dinamoviști: ”Băieții să dea dovadă…”

Dinamo a pierdut în fața celor de la CS Mioveni, scor 0-2, în etapa cu numărul cinci din play-out-ul Ligii 1.

Iar imediat după partidă, Dusan Uhrin și jucătorii lui Dinamo au declarat că se pregătesc pentru barajul de menținere/ promovare în Liga 1, Răzvan Zăvăleanu a reacționat.

Administratorul judiciar al clubului are pretenții mai mari de la fotbaliștiiși le-a cerut acestora să dea totul pe teren și să arate că sunt fotbaliști adevărați pentru ca la finalul play-out-ului să nu ocupe locul de baraj.

”Eu nu am fost resemnat nicio secundă. Ideea asta nu îmi place deloc. Eu sper ca băieții să lupte până în ultimul minut. Știu că depindem de rezultatele terților, dar sper ca băieții să dea dovadă că sunt fotbaliști adevărați și să lupte până la capăt”, a spus Răzvan Zăvăleanu în cadrul emisiunii ProSport LIVE.

Mai mult, Răzvan Zăvăleanu a luat și o decizie capitală, după ce a ”dat-o în bară” cu Nicolae Badea

Nicolae Badea a trimis o notificare către Dinamo, în care anunță conducerea clubului de fotbal, că nu mai poate folosi denumirea de FC Dinamo în scop comercial.

Astfel, administratorul judiciar al clubului, Răzvan Zăvăleanu, a dezvăluit că în cadrul clubului a început deja un proces de rebranduire. Suporterii vor fi cei care se vor implica activ.

După modelul lui Juventus, care și-a schimbat de mai multe ori sigla de-a lungul istoriei clubului, suporterii vor să reinventeze Dinamo și să creeze o nouă siglă pentru echipă.

”Este vorba despre folosirea comercială a siglei, nu a denumirii Dinamo. Vorbim despre folosirea siglei cu câinii roșii în scopuri comerciale. Până la urmă, amestecătura asta nu era o chestie pe care ne-o doream.

Am început niște demersuri pentru un rebranding. Dinamo 1948 nu deținea aceasta siglă. Marile cluburi, așa cum este și Juventus, se reinventează și cred că era momentul și la Dinamo.

Rebranduirea se va face cu ajutorul suporterilor. În acest fel, lucrurile vor fi clare pentru că sunt prea multe Dinamo în acest moment”, a spus personajul care a gafat în această speță.

Prima reacție a lui Nicolaie Badea, după ce a fost notificat clubul: ”Există multiple confuzii”

Nicolae Badea, deținătorul drepturilor asupra mărcii ”FC Dinamo”, a trimis o înștiințare către clubul, prin care atrăgea atenția asupra fatului că nu are dreptul să se folosească de denumirea ”FC Dinamo”.

Omul de afaceri susține că este vorba doar despre utilizarea denumirii „FC Dinamo” în scop comercial și că nu are legătură cu partea sportivă.

”Știu că a fost o notificare, asta pot confirma. Da, este pentru partea comercială. În tot ce înseamnă utilizarea în scop comercial, lucrurile sunt clare. Pentru utilizarea în scop comercial, trebuie să beneficiezi de o cesiune. Când faci acte de comerț cu sigla cuiva, trebuie să ai un raport juridic cu acel deținător.

În plus, există multiple confuzii. Domeniul «fcdinamo.ro» este al lui FC Dinamo, nu al lui SC Dinamo 1948. În momentul în care anunți în care anunți înscrieri pentru copii și juniori la FC Dinamo, același lucru îl anunță și FC Dinamo. Nimeni nu mai știe unde să se ducă. Acesta este scopul scrisorii.

În scop sportiv, echipamente și altele, evident că sigla cu câinii și toate celelalte pot fi folosite, așa cum s-a convenit constitutiv”, a declarat Badea.

Chestionat în legătură cu posibilitatea ca și la Dinamo să se ajungă într-o situație similară cu cea de la FCSB, Badea a răspuns direct: ”Nu”.

Pe adresa clubului a sosit miercuri această notificare, prin care este cerută schimbarea denumirii.

”Se interzice utilizarea mărcii FOTBAL CLUB DINAMO BUCUREȘTI, a denumirii FC DINAMO și a domeniului fcdinamo.ro. De îndată, fără curgerea altui termen de grație. Prin excepție, se permite folosirea numai a siglei pe echipamentul sportiv al echipelor de seniori și juniori la antrenamente și jocuri, fiind activități/acțiuni non-comerciale”, se arată în notificarea clubului lui Nicolae Badea.

2 gânduri despre &8222;Răzvan Zăvăleanu îi somează pe dinamoviști: ”Băieții să dea dovadă…”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s