Dinamo are salariile la zi! Anunțul făcut de Răzvan Zăvăleanu

Dinamo are probleme din punct de vedere sportiv și este nevoită să joace baraj pentru a se menține în prima ligă, însă din punct de vedere administrativ lucrurile se mențin pe linia de plutire la club.

Jucătorii lui Dinamo sunt cu banii la zi după ce și-au încasat salariile vinerea trecută, iar acum a venit rândul personalului administrativ să primească vești bune vis-a-vis de plata lefurilor.

Chiar dacă restanțele salariale nu sunt atât de mari, fiind vorba de două săptămâni întârziere, conducătorii lui Dinamo i-au anunțat pe angajați că vor fi cu banii la zi până la sărbătorile de Paște.

Răzvan Zăvăleanu a confirmat că se vor plăti și salariile personalului administrativ: “Într-adevăr, personalul administrativ are două săptămâni întârziere, însă în aceste zile o să le plătim salariile și vom fi la zi”, a declarat acesta pentru Fanatik.

“Deci, grosul datoriilor este cel de dinaintea deschiderii procedurii, de fapt, motivul pentru care a fost deschisă procedura de insolvență. Nu este niciun element de noutate. Acelea sunt datoriile societății, motiv pentru care s-a intrat în insolvență.

Sunt datorii mari pentru orice fel de companie. Din punctul nostru de vedere sunt lucruri rezolvabile în contextul planului de reorganizare. Lucrăm la rezolvarea acestei probleme, acesta este scopul procedurii de insolvență.

Avem în continuare nevoie de sprijinul suporterilor, de atragerea de noi investitori și noi sponsori. Sper ca până la finalul planului de reorganizare aceste lucruri să fie acoperite”, a explicat Zăvăleanu pentru FANATIK.

Cum arată programul lui Dinamo în play-out

Etapa 6: Gaz Metan Mediaș – DINAMO (Vineri, 22 aprilie, ora 20:00)
Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni (Sâmbătă, 30 aprilie, ora 12:30)
Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

CITESTE SI:

DDB, primul acționar colectiv de succes din Liga 1! Câți bani au băgat fanii lui Dinamo în club

Sentința dată în dosarul lui Negoiță pentru bancrută frauduloasă

Cornel Dinu: ”Mioveniul a scos la vedere haosul conducerii”. Ce spune despre șansele lui Dinamo la baraj

2 gânduri despre &8222;Dinamo are salariile la zi! Anunțul făcut de Răzvan Zăvăleanu&8221;

Lasă un răspuns