Ioan Andone, categoric în privința situației din Ștefan cel Mare

Dinamo se află pe loc de baraj cu trei etape înainte de finalul play-out-ului, iar Ioan Andone (62 de ani), fostul antrenor al lui Dinamo, speră ca echipa sa de suflet să se salveze de la retrogradare, dar susține că nu vede un viitor bun pentru Dinamo.

Totodată, Ioan Andone nu a ezitat să-l critice pe Dorin Șerdean, cel care a preluat pachetul majoritar de 72% de la spaniolul Pablo Cortacero, și i-a transmis acestuia să aducă bani la club dacă tot trimite scrisori către actuala conducere a „câinilor”.

”Îmi pare rău de situație, sper să se salveze la baraj. Sper, dar nu le văd viitor. E o veste bună că se face stadionul și, ca la Rapid, poate vor veni investitori serioși. Dacă se va face stadionul, sunt convins că va prezenta interes. Nu înțeleg nimic de acolo.

Să aibă și tupeul ăsta? (n.r.- despre revenirea lui Șerdean) De ce vine? Să aducă bani de acasă, poate o avea câteva palate prin Alba Iulia. El vrea să salveze Dinamo. Cu ce?”, a declarat Ioan Andone, fostul antrenor al lui Dinamo.

Dorin Șerdean începe să ”mute”! Care este prima solicitare oficială

Dorin Șerdean (52 ani) trebuie repus în funcție, ca urmare a procesului pe care l-a câștigat cu Dinamo, a trimis o scrisoare oficială către administratorul judiciar al clubului RTZ&Partners prin care solicită două lucruri.

”Lotus Perfect Products SRL, prin reprezentantul Dorin Șerdean, solicită atât actele de la momentul intrării în insolvență, precum și înlăturarea administratorului special, Iuliu Mureșan!

Subscrisa SC Lotus Perfect Products SRL, prin reprezentant legal Șerdean Pavel Dorin, în calitate de acționar al DINAMO 1948 SA, deținător al unui procent de 72,08% din totalul acțiunilor existente conform actului constitutiv din data de 02.09.2020, prin prezenta vă

SOLICITĂM

1. Să luați act de noua adresă de corespondență electronică a subscrisei în vederea realizării viitoarelor comunicări procedurale: […], precum și a tuturor actelor care implică decizia și hotărârea acționarilor (schimbare administrator special, stabilire salariu, etc),

2. COMUNICAREA ultimului statut al DINAMO 1948 SA, în vederea luării la cunoștință a drepturilor și obligațiilor existente în cadrul asocierii (chiar dacă în prezent aceasta este suspendată) în principal ca urmare a schimbării acționariatului LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL și a intenției de redresare cât mai rapidă.

Față de aceste aspecte, vă asigurăm tot sprijinul nostru în realizarea demersurilor întreprinse.

Cu deosebită considerație, LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL

Prin reprezentant legal Șerdean Pavel Dorin”, se arată în scrisoarea trimisă de Șerdean, potrivit Playsport.ro.

În ultima perioadă, Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu au ezitat să apară în spațiul public și nu au comentat situația sportivă în care se află Dianmo, care va juca, mai mult ca sigur, la barajul pentru rămânerea în Liga 1.

Mureșan și-a manisfetat intenția de a pleca de la Dinamo în mai multe rânduri, dar a fost întors din drum de adminitratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu.

Pentru Dinamo urmează meciul cu Academica Clinceni, sâmbătă, 30 aprilie, ora 12.30.

Cum arată programul lui Dinamo în play-out

Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni (Sâmbătă, 30 aprilie, ora 12:30)
Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

2 gânduri despre &8222;Ioan Andone, categoric în privința situației din Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s