Giani Kiriță, pune Dinamo în gardă: ”Eu am mai spus-o!”

Giani Kiriță (45 ani), fostul fundaș dinamovist, a tras un nou semnal de alarmă, după ce echipa noastră a obținut victoria la Mediaș.

Totodată, fostul fundaș a criticat atitudinea jucătorilor și a tras un semnal de alarmă înaintea meciurilor de baraj pentru menținerea în Liga 1.

”Îmi este foarte frică de baraj”, a afirmat Kiriță.

”Eu am mai spus-o. Mie îmi e foarte frică la baraj tocmai pentru că acești jucători nu au reușit un an de zile să ducă echipa la mijlocul clasamentului cel puțin, acum îmi e teamă că nu pot duce acest baraj până la final și să câștige.

Jucăm cu niște echipe din Liga 2 care vin cu un moral foarte bun. Va fi foarte, foarte greu pentru jucătorii actuali. Foarte greu!

Etapele se duc, se încheie campionatul și vine barajul. Și victoria cu Gaz Metan e una chinuită, nu îți da un moral foarte bun. Jucătorii o iau din rău în mai rău.

Hai să discutăm de valoarea lotului, jucătorii ăștia sunt jucători de fotbal, că au tricouri pe ei, dar n-au valoarea lui Dinamo! Nu există jucător la ora actuală care să-mi spună mie că poate să facă față la Dinamo”, a declarat Giani Kiriță, la Pro Arena.

Ioan Andone, categoric în privința situației din Ștefan cel Mare

Dinamo se află pe loc de baraj cu trei etape înainte de finalul play-out-ului, iar Ioan Andone (62 de ani), fostul antrenor al lui Dinamo, speră ca echipa sa de suflet să se salveze de la retrogradare, dar susține că nu vede un viitor bun pentru Dinamo.

Totodată, Ioan Andone nu a ezitat să-l critice pe Dorin Șerdean, cel care a preluat pachetul majoritar de 72% de la spaniolul Pablo Cortacero, și i-a transmis acestuia să aducă bani la club dacă tot trimite scrisori către actuala conducere a „câinilor”.

”Îmi pare rău de situație, sper să se salveze la baraj. Sper, dar nu le văd viitor. E o veste bună că se face stadionul și, ca la Rapid, poate vor veni investitori serioși. Dacă se va face stadionul, sunt convins că va prezenta interes. Nu înțeleg nimic de acolo.

Să aibă și tupeul ăsta? (n.r.- despre revenirea lui Șerdean) De ce vine? Să aducă bani de acasă, poate o avea câteva palate prin Alba Iulia. El vrea să salveze Dinamo. Cu ce?”, a declarat Ioan Andone, fostul antrenor al lui Dinamo.

Pentru Dinamo urmează meciul cu Academica Clinceni, sâmbătă, 30 aprilie, ora 12.30.

Cum arată programul lui Dinamo în play-out

Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni (Sâmbătă, 30 aprilie, ora 12:30)
Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO
Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

CITESTE SI:

Răzvan Zăvăleanu, recensământ la final de sezon

Dorin Șerdean începe să ”mute”! Care este prima solicitare oficială

Cornel Dinu a caracterizat jocul lui Dinamo de la Mediaș. Care sunt jucătorii pe care Mister nu-i mai vede la Dinamo

3 gânduri despre &8222;Giani Kiriță, pune Dinamo în gardă: ”Eu am mai spus-o!”&8221;

Lasă un răspuns