Dorin Șerdean, prima solicitare oficială

Dinamo traversează cel mai prost sezon din istoria clubului. Echipa noastră va juca barajul pentru menținerea în Liga 1, dar clubul are probleme nu doar pe plan sportiv.

Fostul președinte executiv al „câinilor” din perioada în care Pablo Cortacero o preluase pe Dinamo, a trimis o solicitare oficială pe adresa clubului pentru ca Iuliu Mureșan, administratorul special, să fie înlăturat.

”Lotus Perfect Products SRL, prin reprezentantul Dorin Șerdean, solicită atât actele de la momentul intrării în insolvență, precum și înlăturarea administratorului special, Iuliu Mureșan!

Subscrisa SC Lotus Perfect Products SRL, prin reprezentant legal Șerdean Pavel Dorin, în calitate de acționar al DINAMO 1948 SA, deținător al unui procent de 72,08% din totalul acțiunilor existente conform actului constitutiv din data de 02.09.2020, prin prezenta vă

SOLICITĂM

1. Să luați act de noua adresă de corespondență electronică a subscrisei în vederea realizării viitoarelor comunicări procedurale: […], precum și a tuturor actelor care implică decizia și hotărârea acționarilor (schimbare administrator special, stabilire salariu, etc),

2. COMUNICAREA ultimului statut al DINAMO 1948 SA, în vederea luării la cunoștință a drepturilor și obligațiilor existente în cadrul asocierii (chiar dacă în prezent aceasta este suspendată) în principal ca urmare a schimbării acționariatului LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL și a intenției de redresare cât mai rapidă.

Față de aceste aspecte, vă asigurăm tot sprijinul nostru în realizarea demersurilor întreprinse.

Cu deosebită considerație, LOTUS PERFECT PRODUCTS SRL

Prin reprezentant legal Șerdean Pavel Dorin”, se arată în scrisoarea trimisă de Șerdean, potrivit Playsport.ro.

Răzvan Zăvăleanu, recensământ la final de sezon

Dinamo este în plin proces de rebranding și în luna mai vom avea o nouă siglă,

Acest lucru, se datorează, după cum știți deja, Nicolae Badea a somat-o pe Dinamo să nu mai folosească „FC” în denumire și să nu mai utilizeze stema de pe tricouri decât în scopuri sportive.

Astfel, conducerea clubului a ales să schimbe identitatea vizuală și i-a invitat pe suporteri să își pună imaginația la contribuție.

Suporterii își vor putea înainta propunerile pentru noua siglă a lui Dinamo până pe data de 5 mai.

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ, a adus noi informații și că există discuţii permanente cu investitori şi a recunoscut că unul dintre subiectele care trebuie rezolvate sunt cele legate de nume şi siglă.

“Am discuții permanente cu potenţialii investitori, dar nu le pot face publice. Sunt direcții în care s-a avansat, dar lucrurile avansează destul de greoi. Vorbim de oameni foarte serioși care vor să își facă bine temele, fiind convinși în momentul în care intră la acest club, că le sunt cunoscute toate problemele.

Este adevărat că este un element de discuție permanent cu potențialii investitori (n.r. problema cu sigla şi palmaresul clubului), sper să găsim modalitatea optimă de a rezolva acest lucru”, a explicat Zăvăleanu.

CITESTE SI:

Programul etapei a 8-a din play-out. Când se joacă FC Botoșani – Dinamo București

Giani Kiriță, pune Dinamo în gardă: ”Eu am mai spus-o!”

Ioan Andone, categoric în privința situației din Ștefan cel Mare

3 gânduri despre &8222;Dorin Șerdean, prima solicitare oficială&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s