Florin Răducioiu, detalii despre alcătuirea lotului pentru sezonul următor. Ce s-a stabilit după ședința cu Uhrin şi Mureşan

Dinamo traversează cel mai prost sezon din istoria clubului. Echipa noastră va juca barajul pentru menținerea în Liga 1.

Aflată pe locul de baraj (loc 14), Dinamo ar întâlni a treia clasată în play-off-ul din Liga 2, cel mai probabil una dintre Petrolul, U Cluj și Hermannstadt.

Florin Răducioiu, fostul jucător a lui Dinamo, a vorbit despre alcătuirea lotului pentru următorul sezon.

”La lot se lucrează, am avut o întâlnire cu mister şi cu Iuliu Mureşan, e a două oară când ne vedem, ne-am uitat pe listă şi sunt jucători care termină contractul peste două luni, jucători care mai au conctract şi lucrăm Noi lucrăm, dar mister are ultimul cuvânt, evident şi părerile noastre, dar el are ultimul cuvânt.

Lista este lungă cu cei care termină contractul şi vom vedea, mai este o gramadă de timp… dar nu prea mult. Indiferent în ce ligă vom juca avem nevoie să facem o echipă mult mai bună. Problemele clubului sunt destul de grave în ceea ce priveşte banii, sponsorii, dacă nu avem rezultate, sponsorii nu prea vin…

Vom discuta cu jucătorii pentru a le spune cu cine să mergem mai departe la anul”, a declarat Florin Răducioiu pentru Orange Sport.

Mai mult, ”Marele Blond”, a dezvăluit și care este atmosfera din cadrul echipei noastre.

”Din păcate nu am reuşit să evităm acest baraj, nimeni nu voia, dar trebuie să acceptăm realitatea. Ne mai aşteaptă câteva meciuri pregătitoare pentru cest baraj, care sunt două finale. Mister încearcă să îşi facă o idee despre jucători, cei mai in forma, cei mai de încredere şi cei mai motivaţi şi să mergem la baraj cu jucător în formă din toate punctele de vedere!

Nu va fi simplu, ştim foarte bine, depinde de motivaţie. Ei trebuie să înţeleagă că va fi o presiune foarte mare şi cealată echipă care va avea o dorinţa foarte mare pentru a promova, iar noi de a nu retrograda. Cred că vor face diferenţa detaliile, experienţa, dar mai ales motivaţia după părerea mea.

Am convingerea că băieiţii vor înţelege, mai avem aproape o lună până vor incepe două finale, când sper să ne salvăm, după care vom începe să lucrăm să înţelegem ce vom face la anul.

Acum ne focusam, pe aceste meciuri. Pentru mine nu e o mare diferenţă ca e Hermannstadt, Cluj sau Petrolul, nu ştiu. Sunt echipe foarte bune, echipe care îşi vor da viaţa pe teren”, a mai spus directorul sportiv a lui Dinamo.

Dinamo se va duela în următoare etapa cu Academica Clinceni, sâmbătă, de la ora 12:30

Partida Dinamo București – Academica Clinceni, din etapa a 7-a, din play-out se va disputa sâmbătă, 30 aprilie, ora 12:30, pe stadionul Dinamo.

PREȚURILE BILETELOR:

  • VIP: 50 lei
  • TRIBUNA 1: 35 lei
  • TRIBUNA 2: 25 lei
  • PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN: 20 lei
  • PELUZA SUD: 20 lei

PROGRAMUL CASELOR DE BILETE :

  • Vineri : 13:00 – 18:00
  • Sâmbătă: 09:00 – 13:15
Cum arată programul lui Dinamo în play-out
  • Etapa 7: DINAMO – Academica Clinceni (Sâmbătă, 30 aprilie, ora 12:30)
  • Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO (Vineri, 6 mai, ora 20:30)
  • Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

2 gânduri despre &8222;Florin Răducioiu, detalii despre alcătuirea lotului pentru sezonul următor. Ce s-a stabilit după ședința cu Uhrin şi Mureşan&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s