NEWS I Răzvan Zăvăleanu a explicat situația sponsorilor lui Nicolae Badea

În urmă cu două săptămâni, după cum știți deja, Nicolae Badea a somat-o pe Dinamo să nu mai folosească „FC” în denumire și să nu mai utilizeze stema de pe tricouri decât în scopuri sportive.

Mai mult, SC Dinamo 1948 SA a înștiințat CS Dinamo, care administrează stadionul, că, în urma notificării primite, trebuie să înlăture din complexul sportiv toate materialele care conțin stema cu cei doi câini sau cu „FC” în nume (reclame, bannere).

Contactat de prietenii noștri de la playsport.ro, Răzvan Zăvăleanu a explicat situația sponsorilor lui Nicolae Badea care încă se regăsesc în incinta stadionului Dinamo.

”(N.r. – Sponsorii domnului Badea, Computerland și Bitolia, încă se regăsesc în stadion) Nu pot fi înlăturați și nici nu există vreun motiv pentru acest lucru. Sunt acolo în baza contractului de sponsorizare pe care îl avem cu Computerland. Totodată, această firmă are dreptul să facă publicitate și pentru terți pe baza contractului pe care-l are cu noi. Nu pot să vă spun pe ce perioadă mai sunt sponsorii noștri, există anumite clauze în contract și cred că este fair-play să păstrez confidențialitate din acest punct de vedere”, a declarat administratorul judiciar de la Dinamo.

De asemenea, reprezentantul administratorului judiciar a subliniat că, atâta timp cât un sponsor va aduce bani la Dinamo, acesta va fi primit.

”Pentru mine, Dinamo nu este o afacere personală. Eu am obligația să fac în așa fel încât, cu orice posibil sponsor, să-l păstrez. Dacă este cineva care dorește să aducă un leu la Dinamo, noi avem obligația să-l primim”, a mai spus Zăvăleanu, potrivit playsport.ro.

CS Dinamo, înștiințat de notificarea primită din partea lui Nicolae Badea

Astfel, conducerea clubului a ales să schimbe identitatea vizuală și i-a invitat pe suporteri să își pună imaginația la contribuție.

Suporterii își vor putea înainta propunerile pentru noua siglă a lui Dinamo până pe data de 5 mai.

Totodată, pentru a evita eventuale prejudicii din partea societății lui Nicolae Badea, SC Dinamo i-a înștiințat pe cei de la CS, care administrează bătrânul stadion din Ștefan cel Mare, de acest aspect. În acest sens, clubul polisportiv al cărui președinte este Ionuț Popa trebuie să înlăture din complexul sportiv tot ceea ce există cu „FC” în denumire – bannere, reclame, materiale.

Echipa noastră de fotbal se va numi Dinamo 1948. Cum notificarea se aplică și domeniului http://www.fcdinamo.ro, formația alb-roșie este nevoită să facă modificări și în online. Astfel, site-ul oficial al clubului, redeschis nu cu mult timp în urmă, își va schimba, automat, și el denumirea în www.dinamo1948.ro.

Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București– sau „Dinamo Badea”, cum este cunoscută societatea în folclorul mioritic al fotbalului românesc, deține 7% din acțiunile SC Dinamo 1948 SA și este singura care deține în denumire „FC Dinamo București”.

În acest moment, la nivelul fotbalistic românesc, există trei echipe ce poartă numele de Dinamo și care se identifică cu clubul din Ștefan cel Mare: SC Dinamo 1948 SA, echipa de pe locul 14 din Liga 1, CS Dinamo București, formație înscrisă în Liga a IV-a București, precum și ACS FC Dinamo București.

Toate cele menționate au grupe de copii și juniori și sunt înscrise la nivel de competiții de seniori.

CITESTE SI:

Vești bune de la Marius Tomozei! Când ar putea reveni fundașul dinamovist

Directorul CNI, noi detalii despre reconstrucția stadionului Dinamo: ”Va fi cel mai scump stadion din țară!”

Florin Răducioiu, anunță pe ce stadion se va muta Dinamo după demolarea arenei din Ştefan cel Mare

2 gânduri despre &8222;NEWS I Răzvan Zăvăleanu a explicat situația sponsorilor lui Nicolae Badea&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s