Video I Mirko Ivanovski, cu gândul la baraj. Ce spune despre incidentul dintre Rufati și Steliano Filip

Dinamo a făcut spectacol cu Academica Clinceni, în etapa a șaptea din play-out. “Câinii”, au reușit să se impună împotriva celor din Ilfov, scor 5-1.

Mirko Ivanovski a declarat că în ultimele meciuri din play-out, Dinamo trebuie să se pregătească pentru barajul de menţinere în Liga 1. Totodată, atacantul dinamovist, a relatat incidentul din minutul 37 al partidei.

Fundașul croato-macedonian Agron Rufati a văzut direct cartonașul roșu din partea ”centralului” Andrei Antonie, după un gest violent la adresa lui Steliano Filip.

După un duel la mijlocul terenului, Rufati a căzut, dar arbitrul nu a dictat fault. Fundașul Academicii s-a ridicat nervos de la pământ, s-a îndreptat către Steliano Filip. Dinamovistul a căzut pe gazon, acuzând o lovitură cu capul în figură.

Torje și Grădinaru s-au grăbit să-i ceară socoteală lui Rufati, iar arbitrii i-au calmat cu greu pe jucătorii celor două echipe.

”Steliano nu a avut nicio intenţie şi el a venit să dea cu capul. Normal, era roşu clar şi nu stiu de ce, dar pentru noi mai bine. Obiectivul nostru e barajul acum. Ne pregătim şi vom vedea. Ne pregătim pentru baraj, sunt antrenamente foarte grele.

Adică nu foarte, foarte grele, dar grele. Şi Mister a zis că ne pregătim pentru baraj. Noi trebuie să facem jocul nostru şi oricine va veni trebuie să dăm maximum, să câştigăm barajul.

(n.r. despre plecarea lui Uhrin) Facem antrenamente normale. A venit Mister în fiecare zi la antrenamente. Nu a fost nicio vorbă că ar vrea să plece”, a spus Ivanovski.

Mihai Eşanu, realist după victoria cu Academica

Goalkeeper-ul lui Dinamo, Mihai Eşanu a declarat că în ultimele meciuri din play-out, Dinamo trebuie să se pregătească pentru barajul de menţinere în Liga 1.

”Cum am vorbit şi în vestiar, fiecare antrenament şi fiecare meci să fie cu gândul la baraj. Mai sunt două meciuri, iar noi le tratăm ca pe nişte antrenamente. Trebuie să ne iasă jocul cât mai bine, să abordăm meciurile cât mai serios şi să fim cât mai pregătiţi la meciurile de baraj.

Din păcate, când am pierdut cu Mioveni s-au dus toate şansele şi de atunci ne-am dat seama că dacă nu mai avem nicio şansă trebuie să ne obişnuim cu gândul acesta.

Personal, e o ruşine că trebuie să jucăm acest baraj, dar, în acelaşi timp, nu stau foarte mult să mă gândesc la treaba asta cât de rău e. Asta e situaţia şi trebuie s-o scoatem la capăt”, a declarat Eşanu, după meci.

După această victorie, a treia din play-out, Dinamo ajunge la 19 puncte. Este pe locul 8, care duce la baraj, la 4 puncte de Chindia. Academica Clinceni este pe 9, cu -3 puncte.

Cum arată programul lui Dinamo în play-out

Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO (Vineri, 6 mai, ora 20:30)
Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

CITESTE SI:

Video I Uhrin dezminte zvonurile apărute în presă

Steliano Filip, detașat după victoria la scor a lui Dinamo

Video I Reacția lui Vlad Morar, după hat-trick-ul cu Academica Clinceni

2 gânduri despre &8222;Video I Mirko Ivanovski, cu gândul la baraj. Ce spune despre incidentul dintre Rufati și Steliano Filip&8221;

Lasă un răspuns