Dusan Uhrin mizează pe forța grupului pentru duelul cu FC Botoșani

Dinamo se pregăteşte de duelul cu FC Botoșani care se joacă vineri, de la 20:30 pe stadionul ”Municipal” din Botoșani.

Astăzi, în conferința de presă organizată înaintea duelului de vineri, antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin jr. (54 de ani) a prefațat partida cu moldovenii și a anunțat că va trata și acest duel ca pe încă un antrenament în vederea partidelor de la baraj.

Legat de acestea, el a dezvăluit că nu se teme de niciun eventual adversar, deși este conștient că echipele care ar urma să vină din Liga 2 sunt valoroase și au ce le trebuie pentru a evolua în Liga 1.

Etapa trecută, Dinamo a învins-o, în deplasare, pe Academica Clinceni, scor de 5-1. Tehnicianul ceh, s-a arătat nemulțumit de faptul că echipa noastră a primit gol cu Clinceni.

”Fiecare meci este important pentru mine să văd cum reacționează după antrenamentele făcute. Nu ne concentrăm mult pe opononenți, trebuie să fim concentrați pe noi. S-au antrenat bine și acum sunt mai uniți. Simt că suntem într-un punct bun.

Știm că partida cu Botoșani e dificilă, dar obiectivul nostru principal este să ne concentrăm pe noi, pe jucătorii noștri. Nu sunt calm. Am câștigat cu 5-1 ultimul meci, dar nu sunt fericit că am luat gol. Am avut multe ocazii. E important pentru mine cum jucăm.

Marco Ehmann este la echipa a doua. Vrea să plece și eu folosesc doar jucători care vor să rămână. Nu comentez despre viitorul meu. Vă rog, fără întrebări din astea. Nu mă întrebați dacă rămân sau nu. Avem mulți jucători acum, iar de ei depinde dacă vor juca la baraj sau nu. Cred că formațiile din Liga 2 joacă bine și încearcă să nu joace baraj.

Cred că joacă la un nivel aproapiat de Liga 1. Pot fi comparați cu noi. Sper să jucăm în Ștefan cel Mare barajul, momentan nu știu sigur. Nu îmi e frică de nimeni, am respect, sigur.

Dacă încep să vorbesc în română, sigur nu mă înțelegeți. E la fel cum e la Mircea Lucescu, pe care nu l-am auzit niciodată să vorbească rusă. Nu știu de ce oamenii vorbesc despre asta”, a spus Dusan Uhrin la conferința de presă premergătoare meciului de la Botoșani.

Cum arată programul lui Dinamo în play-out

Etapa 8: FC Botoșani – DINAMO (Vineri, 6 mai, ora 20:30)
Etapa 9: DINAMO – UTA Arad

Locurile 9 și 10 din play-out retrogradează direct, în timp ce ocupantele locurilor 7/8 joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

CITESTE SI:

Prima reacție a lui Dorin Șerdean după ce a devenit patronul lui Dinamo

Handbal I Dinamo și-a aflat adversara din semifinalele Cupei României

Baraj cu reguli diferite. FRF a modificat criteriul de departajare

Un gând despre &8222;Dusan Uhrin mizează pe forța grupului pentru duelul cu FC Botoșani&8221;

Lasă un răspuns