Prima reacție a lui Dorin Șerdean după ce a devenit patronul lui Dinamo

Dorin Șerdean, cel care a preluat rolul de reprezentant al societății Lotus, deținătoarea a 72,08% dintre acțiunile lui Dinamo, este unul dintre oamenii de încredere ai lui Pablo Cortacero, cel care a preluat formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare în august 2020.

Ibericul nu a investit niciun euro la club şi a dus echipa noastră pe buza falimentului.

Așteptat cu banii la Dinamo pentru a arăta că are forța de a fi un adevărat acționar majoritar, Dorin Șerdean nu a dat nicio declarație de presă după ce a preluat pachetul majoritar de acțiuni, însă a făcut o vizită la firma care gestionează insolvența lui Dinamo, RTZ. Ulterior, a trimis o notificare prin care a cerut toate actele de la intrarea în insolvență a clubului nostru de fotbal.

Omul de afaceri din Alba Iulia, a rupt tăcerea și a vorbit despre situația de la Dinamo şi a dat răspunsurile tot în termeni de… şah. Acționarul majoritar a lăsat însă de înțeles că nu va părăsi echipa și va căuta soluții de finanțare.

“Aş fi vrut să vorbim de şah. Dar… aşa cum v-am spus, şahul oferă nişte soluţii în viaţă şi trebuie să le cauţi, să le găseşti. Să găseşti mutarea optimă. Poţi să schimbi în viaţă naţionalitate, soţie, dar nu poţi să schimbi echipa de suflet, da? Cam atât am de spus pe acest subiect.

O să merg la meciuri. Şi anul trecut am fost la meciuri, la festivitatea de deschidere. Până la urmă, şahul este pasiunea mea. Mi-a oferit foarte multe în viaţă.

Aşa cum aţi văzut şi la acest eveniment, este foarte important pentru educaţia copiilor, să fii organizat, să te dezvolţi din toate punctele de vedere, să îţi deschidă noi orizonturi şi să te antrenezi în tot ceea ce înseamnă viaţă, nu numai şah”, a spus Şerdean, potrivit fanatik.ro.

Şerdean l-a căutat în martiei pe Răzvan Zăvăleanu: “Nu m-a sunat, a venit doar până la birou, nu m-a găsit, a plecat”

După ce a preluat pachetul majoritar, Dorin Şerdean a fost până la Răzvan Zăvăleanu, pe care nu l-a găsit la birou: “Nu am discutat cu domnul Șerdean. Știu că m-a căutat, a venit până aici, la sediu. Dar eu nu locuiesc în București, în primul rând. Vin săptămânal pentru Dinamo.

Mi-a spus cineva că ar căuta bani ca să ajute Dinamo, dar este o informație pe care am primit-o de la cineva. Nu m-a sunat, a venit doar până la birou, nu m-a găsit, a plecat”, a spus Zăvăleanu.

CITESTE SI:

Handbal I Dinamo și-a aflat adversara din semifinalele Cupei României

Baraj cu reguli diferite. FRF a modificat criteriul de departajare

DDB, în continuare principalul acționar. O nouă sumă virată în conturile clubului

3 gânduri despre &8222;Prima reacție a lui Dorin Șerdean după ce a devenit patronul lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s