Răzvan Zăvăleanu, noi detalii despre situația financiară de la Dinamo

În spațiul public au apărut tot felul de informații conform cărora situația financiară este una foarte complicată.

Conform informațiilor prezentate de jurnalistul Răureanu, Zăvăleanu ar fi ținut o ședință la Saftica, în care i-ar fi anunțat pe angajați că nu mai sunt bani.

Dinamo traversează un moment complicat din punct de vedere sportiv, dar situația financiară este ceva mai bună. Cel puțin asta susține Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, care a anunțat că salariile jucătorilor și angajaților de la Săftica sunt plătite la zi, în ciuda informațiile vehiculate.

”E o mare minciună, chiar astăzi am dispus plata salariului la zi pentru cei de la Săftica. Nici vorbă de așa ceva. M-am interesat și eu, mi s-a părut ciudat să apară o astfel de informație. Am vorbit cu salariații de la Săftica, nici vorbă de așa ceva.

Jucătorii sunt plătiți și ei la zi. Următoarele salarii sunt pe data de 15. Astăzi nu vorbim despre astfel de probleme în cazul jucătorilor și al salariaților, dar este adevărat că e foarte greu, pentru că drepturile TV mai vin doar în luna iulie, dacă nu retrogradăm.

E adevărat că astăzi am avut niște discuții cu jucătorii, cu angajații. Sunt anumite probleme în legătură cu salariile antrenorilor, o să rezolvăm și această problemă. Domnul Mureșan nu și-a luat banii. Eu nu numai că n-am luat și pun puncte puncte ca să deduceți ce am făcut noi”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, la Digi Sport Special.

Situația se schimbă din sezonul următor și venirea unui investitor serios în club, este extrem de importantă pentru Dinamo. Răzvan Zăvăleanu a anunțat că venirea unor investitori este crucială pentru viitorul clubului, care va trebui, din decembrie, să înceapă să achite din datoriile care se ridică la aproximativ opt milioane de euro.

Administratorul special al lui Dinamo a transmis că noi investitorii trebuie să achite toate datoriile, pe lângă cheltuielile curente.

”Dacă nu găsim un investitor pentru Dinamo, faptul că Dinamo rămâne sau nu în prima ligă nu are nicio importanță. Probabil ne-am mai descurca cu banii din drepturile TV și sponsori încă un an, dar anul următor ar veni momentul în care să plătim datoriilor din urmă.

Din decembrie 2022, trebuie să începem să plătim ratele pentru datoriile de dinainte de începerea procedurii.

Avem de plătit 7-8 milioane de euro la diferite date. Această sumă este maximă, sunt sumele care trebuie plătite conform planului de reorganizare. Investitorul trebuie să aibă 8 milioane și să suporte cheltuielile curente ale clubului.

Sunt foarte optimist că va veni un investitor. Mă ocup în principal de această problemă. Nu le mai pot considera simple discuții, alte amănunte nu vă pot da. E vorba despre niște oameni foarte serioși, cu resurse, și îmi pun mari speranțe că vom concretiza ceva.

Mă încânta modul în care dumnealor pun problema în privința potențialelor performanțe ale lui Dinamo. E vorba de oameni cu experiență în domeniul sportiv. Va fi foarte bine pentru Dinamo dacă vor veni. Nu e condiționată venirea dumnealor de rămânerea în Liga 1, dar ar fi un atu rămânerea în Liga 1.

N-am stat la masă cu oricine, am stat la masă cu diferiți oameni care au vrut la Dinamo. I-am verificat și i-am ignorat pe cei pe care am simțit că nu sunt ce trebuie cu Dinamo”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

CITESTE SI:

Dusan Uhrin le-a răspuns contestatarilor: ”Nici Lucescu nu vorbește rusă”. A lămurit situația lui Ehmann

CCA a anunțat arbitrul de la Botoșani – Dinamo

Dusan Uhrin mizează pe forța grupului pentru duelul cu FC Botoșani

Lasă un răspuns