Cornel Dinu, tranşant cu privire la variantele pentru noua siglă a lui Dinamo

Dinamo Bucureşti a intrat într-un proces de rebranduire, iar clubul a început prin alegerea unei noi sigle. De la simbolicul “D” sau “câinii roşii”, mai multe propuneri au ajuns pe adresa clubului, iar acum s-a intrat în a doua fază a procesului.

Oficialii echipei au anunțat că în competiţie au rămas doar cinci propuneri de siglă din cele peste 1.000 care au sosit pe adresa clubului. Cornel Dinu, o legendă a clubului, nu este de acord cu niciuna.

Cornel Dinu, un om care se confundă cu istoria lui Dinamo, şi-a exprimat punctul de vedere cu privire cele cinci propuneri din care se va alege viitoarea siglă a clubului din Ştefan cel Mare.

”Nu mai am nicio legătură. Patru ani m-au înjurat. Nu mai vreau nimic, să nu aud de Dinamo. Patru-cinci tipi de acolo m-au înjurat ca peste uşa cortului. Îmi ajunge. Am încheiat discuţia.

Nu-mi plac, chiar mă enervează. În primul rând, acel ‘D’ e de sorginte slavă, chirilică, fiind adus la Dinamo odată cu înfiinţarea echipei în 1948. Iar, eu, deşi am jucat mulţi ani de zile cu el pe piept, nu sunt de acord cu el. Sunt cu ceva mult mai simplu.

Într-una dintre sigle, câinii par mai degrabă nişte cai pe la hipodromul de la Băneasa, care nu mai e”, a declarat Cornel Dinu la Orange Sport.

Fostul mare jucător și antrenor al lui Dinamo consideră că și procedura prin care se va alege noua siglă este complicată.

”Nu mi se pare deloc inspirată.

La fel şi cu istoria acestor embleme a lui Dinamo, care Dinamo în anii ’90 a trecut prin trei transformări.

Iar posesia siglei, al palmaresului, după părerea mea, din punct de vedere juridic, sunt încă în discuţie, în special după ultima transformare în FC Dinamo 1948 cu câinii ăia doi care erau acolo.

Din ce am văzut până acum, nu sunt de acord cu niciuna”, a declarat Cornel Dinu, la Orange Sport.

Cum se va alege noua siglă. Ce urmează după voturile de pe Facebook

“Timp de trei zile, până pe 12 mai (ora 20:00), suporterii dinamovişti din ţară şi din străinătate pot vota, pe pagina oficială de Facebook, noua siglă a clubului nostru.

Au mai rămas în concurs cinci dintre cele mai frumoase propuneri venite din partea suporterilor.

Sigla (imaginea) cu cele mai multe LIKE-uri va primi 5 puncte, a doua, 4 puncte, până la ultima, un punct”, a anunţat Dinamo.

Imediat după ce voturile vor fi contorizate pe Facebook, decizia se va îndrepta spre conducătorii clubului de fotbal, legendele lui Dinamo, jucători şi antrenori importanţi, actuali componenţi ai loturilor clubului şi spre oamenii care se ocupă de imaginea clubului.

“A doua comisie de vot va fi din cadrul DDB, modul de punctaj va fi acelaşi ca la prima comisie.

A treia comisie va fi formată din legendele clubului. Foştii mari jucători şi antrenori care au scris istoria clubului vor vota cele cinci propuneri şi punctajul va fi acelaşi ca la prima comisie.

A patra comisie va fi formată din cei mai importanţi jucători din lotul actual şi din o parte din antrenorii de la grupele de juniori ale clubului. Acelaşi punctaj.

A cincea comisie va fi formată din reprezentanţii de marketing ai clubului. Modul de punctaj va fi acelaşi, ca la prima comisie.

Cea mai votată siglă va fi anunţată pe 14 mai 2022, de ziua clubului, urmând a fi stilizată şi pregătită pentru noul sezon”, susţine Dinamo Bucureşti.

3 gânduri despre &8222;Cornel Dinu, tranşant cu privire la variantele pentru noua siglă a lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns