Florin Prunea strigă adunarea după eșecul din Ardeal: ”Le spun asta fanilor!”

Florin Prunea

Dinamo a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa Universitatea Cluj, în prima manşă a barajului de menţinere/promovare în Liga 1.

Florin Prunea (53 de ani), fost fotbalist și conducător în Ștefan cel Mare, a transmis că, deși regretă situația în care se află Dinamo după ce a pierdut prima manșă a duelului cu U Cluj, ardelenii au meritat pe deplin victoria.

Fostul mare portar al lui Dinamo este de părere că vina rezultatului o poartă atitudinea de care au dat dovadă pe teren elevii lui Dușan Uhrin.

Prunea este convins că Dinamo poate întoarce rezultatul și va evolua și în următorul sezon în Liga 1. Totuși, fostul oficial al ”câinilor” a transmis că dinamoviștii trebuie să lase ”amabilitățile” față de ardeleni deoparte și să ducă o adevărată luptă pe teren.

”Nu mă așteptam, dar a fost o victorie meritată pentru U Cluj, mai ales datorită atitudinii de pe teren. Mai e o repriză. Urmează meciul retur. Va fi o săptămână grea pentru băieți. Am încredere că Dinamo poate întoarce rezultatul. Fac un apel către suporteri, să nu se întoarcă împotriva echipei.

Împreună cu suporterii, Dinamo poate întoarce rezultatul, dar cu o altă atitudine. Se joacă acasă. Dinamo nu are voie să retrogradeze.

A fost și ghinion. Una peste alta, U Cluj merită toate felicitările. Atmosfera a fost una incredibilă. Dinamo va juca acasă. Duminică nu trebuie să mai fie loc de amabilități. Trebuie să fie război, altfel nu se poate.

Lumea m-a primit bine aici, le mulțumesc tuturor. Am venit cu plăcere. Din păcate, nu i-am purtat noroc lui Dinamo. Duminică susținem această echipă. Dinamo are nevoie de ajutor. Nu e un moment ușor. Trebuie să lase capul jos, dialog mult, multă muncă, seriozitate, iar duminică să se vadă că U Cluj nu are nicio șansă.

Nu cred că e momentul să aruncăm piatra. Trebuie să fim alături de echipă. Trebuie să protejăm echipa și să o susținem în continuare. Dinamo își joacă viața. Nu e timp de analize acum. Voi merge și la retur, cu siguranță”, a declarat Florin Prunea la finalul meciului.

Returul dintre Dinamo București și Universitatea Cluj se va disputa pe data de 29 mai.

CITESTE SI:

Alexandru Răuță: ”La greu se văd caracterele”

PCH, mesaj după ce ”câinii” au pierdut la Cluj

Cosmin Matei nu și-a pierdut speranța: ”Fiecare trebuie să dea tot”. Apelul făcut către fani

3 gânduri despre &8222;Florin Prunea strigă adunarea după eșecul din Ardeal: ”Le spun asta fanilor!”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s