Dinamo a primit licența pentru Liga 1! Ultimul obstacol, barajul cu U Cluj. Vezi data și ora disputări manșei a doua

2021-2022 este cel mai greu an din istoria clubului nostru. Pentru prima dată în 74 de ani de existență, Dinamo joacă baraj de retrogradare/promovare în Liga 1. Mai mult, ”câinii” au pierdut prima manșă disputată pe ”Cluj Arena”.

Dinamo București a obținut licența pentru sezonul viitor de Liga 1. Formația antrenată de Dusan Uhrin jr. poate evolua în stagiunea 2022-2023 a primei divizii de fotbal din România dacă rezolvă problema sportivă. ”Câinii” sunt conduși cu 2-0 după prima manșă a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1.

Duminică, 29 mai, de la ora 21:00, echipa noastră trebuie să întoarcă, pe bătrâna arenă din ”Ștefan cel Mare”, deficitul de 2 goluri pe care îl au încă din partida tur, disputată pe ”Cluj Arena”, în fața a peste 20.000 de spectatori.

Dinamo are nevoie de un stadion plin la meciul cu U Cluj, astfel că astăzi vor fi puse în vânzare biletele pentru meciul de pe stadionul Dinamo. Prețurile vor fi reduse, astfel încât să avem parte de o asistență numeroasă, care să pună umărul la revenire. Astăzi vom reveni cu mai multe detalii.

”Câinii” o vor pe Dinamo ca Manchester City: „Nici U Cluj nu e Aston Villa!”

”S-A ÎNTÂMPLAT ACUM

La case mai mari. E adevărat că Dinamo nu e Manchester City, dar nici U Cluj nu e Aston Villa. City a jucat cu trofeul de campioană pe masă. Era la mâna ei. Avea nevoie de victorie ca să nu depindă de se întâmplă la vecinii din Liverpool.

Doar că în minutul 76, Aston Villa o conducea pe City cu 2-0. Atunci s-a produs miracolul, lucru posibil cu un stadion plin și încurajări din tribune. ÎN 5 MINUTE, CITY A ÎNSCRIS DE 3 ORI și a devenit campioană. Degeaba a câștigat și Liverpool (3-1 cu Wolverhampton).

Duminică nu vom avea doar UN SFERT DE ORĂ pentru a întoarce acel 2-0 de la Cluj. Vom avea 90 de minute.

Și chiar dacă vor deschide ei scorul, tot trebuie să credem că Dinamo poate înscrie de 3 ori acasă, în Groapă, CU STADIONUL PLIN și cu atmosferă de meci pe viață și pe moarte”, a scris Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

CITESTE SI:

”Studenții” nu se consideră favoriți în meciul retur din barajul cu Dinamo

Dusan Uhrin, contestat după primul meci din baraj: ”Trebuie să fii mai pragmatic”

Cornel Dinu, remarcă un dinamovist după eșecul cu U Cluj

3 gânduri despre &8222;Dinamo a primit licența pentru Liga 1! Ultimul obstacol, barajul cu U Cluj. Vezi data și ora disputări manșei a doua&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s