Președintele CS Dinamo respinge modelul CSA Steaua la echipa de fotbal

2021-2022 este cel mai greu an din istoria clubului nostru. Pentru prima dată în 74 de ani de existență, Dinamo joacă baraj de retrogradare/promovare în Liga 1. Mai mult, ”câinii” au pierdut prima manșă disputată pe ”Cluj Arena”.

Astfel, Dinamo are de întors un 2-0 din prima manșă, miza fiind una extrem de clară, continuarea în prima ligă. Sunt multe voci și speculații în ceea ce privește situația în cazul unui deznodământ nefericit, mai ales că există și echipa de fotbal a clubului sportiv Dinamo.

Însă președintele CS Dinamo, Ionuț Popa, a explicat în cadrul unui interviu acordat în GSP, faptul că nu există interes și proiect precum cel de la CSA, existența echipei de fotbal din cadrul CS Dinamo fiind în legătură directă cu proiectul noului stadion.

”Echipa noastră din Liga 4 a fost înființată pe fondul construcției stadionului, pentru a avea echipă de fotbal și pentru a crea o continuitate a academiei de fotbal, fiindcă avem copii la U16, U17 și U18 pe care-i debutăm la Liga 4. Am făcut asta pe modelul unor echipe cu mai mare experiență decât noi.

Dinamo din Liga 1 putea să fie și campioană, noi n-avem treabă. Speculații pot fi, dar nu vedeți modelul CSA Steaua și legislația în vigoare? Ei nu pot promova în Liga 1.

Care e obiectivul cu echipa de fotbal? Unul singur, să avem continuitate pentru copiii din academie, atât. Nu avem nici know-how, nici posibilitatea legală de a ajunge în Liga 1”, a declarat Ionuț Popa pentru gsp.ro.

Președintele CS Dinamo respinge acuzațiile venite zilele trecute dinspre ultrașii din PCH, cei care lansaseră un scenariu incredibil, potrivit căruia clubul Ministerului și cel al lui Nicolae Badea și-ar fi dat mâna pentru a-i pune bețe în roate echipei din prima ligă.

”Noi nu avem nici 1%, nici măcar o activitate comună cu domnul Badea. Nici nu vorbim. Ultima oară când l-am sunat pe domnul Badea a fost să-i reamintesc că trebuie să-și achite o datorie!

Suntem independenți, ne urmăm drumul. Repet, nu avem nici cel mai mic aspect comun cu Nicolae Badea! Nu am discutat nici măcar 0,01 secunde despre o eventuală colaborare, e 100% real ce spun.

Eu știu că palmaresul clubului de fotbal până în 1999 sau 2000 e la Clubul Sportiv, dar nu vreau să dezgrop acest subiect, nu vreau polemici. Unde e palmaresul? Cine trebuie să știe unde este știe unde este palmaresul, nu are sens să intru în polemici.

Îmi doresc ca echipa din Liga 1 să evite retrogradarea, să joace și la anul în Liga 1, iar noi să scăpăm de speculații. Noi încercăm să intrăm în Liga 3, dar nu avem alte intenții. Nici n-am avea buget! O să jucăm acolo cu copii care vor să se afirme. Avem o grupă foarte bună la U17, eu zic că vom deveni atractivi cu o echipă în Liga 3”, Ionuț Popa, președinte CS Dinamo.

5 gânduri despre &8222;Președintele CS Dinamo respinge modelul CSA Steaua la echipa de fotbal&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s