Gheorghe Mulțescu, mesaj pentru fotbaliștii lui Dinamo înaintea returului cu U Cluj

Dinamo se pregăteşte de a doua manșă din barajul cu U Cluj care se joacă duminică, de la 21:00 pe stadionul Dinamo. Duminică se va disputa probabil cel mai important meci din istoria lui Dinamo!

Fostul mare fotbalist și antrenor Gigi Mulțescu nu concepe ca echipa lui de suflet, Dinamo, să retrogradeze. Cel poreclit ”Smurd” pentru tenacitatea cu care a reușit să resusciteze echipa noastră în momente dificile, suferă să-și vadă echipa de suflet ajunsă în cel mai critic moment din istoria clubului și a mărturisit că nu și-a pierdut speranța că trupa lui Dusan Uhrin va reuși să întoarcă rezultatul din tur, când Dinamo a pierdut 0-2 la Cluj.

Mulțescu le reamintește jucătorilor că întreaga comunitate dinamovistă este alături de ei și le-a transmis un mesaj de îmbărbătare înainte partidei cu frații de la Universitatea.

”E multă incertitudine în jocul lui Dinamo și asta mă face și pe mine să fiu rezervat. Acum nu mai avem ce face, suntem cu gândul la ei și le transmitem jucătorilor toată energia noastră.

Mai sper și nu vreau să trăiesc așa ceva, să văd Dinamo retrogradată! Băieții trebuie să aibă maxim de responsabilitate, fiecare pe postul lui și să joace fiecare minge și fiecare secundă ca și cum ar fi ultima lor zi ca fotbaliști! Altfel nu se poate.

Dacă se va întâmpla, eu tot cred că această echipă nu va dispărea. Din ce văd, din ce citesc, acum că se va construi și noul stadion, eu zic că are puterea să revină. Dar cel mai bine ar fi să nu se ajungă acolo.

Am emoții, normal. Echipa a pierdut la Cluj și nici nu a arătat că ar putea fi mai puternică. A avut ocazii, bare, dar nu a înscris și asta e o mare problemă, mai ales că a luat golul doi în superioritate numerică.

N-ar fi normal să-i dau sfaturi lui Uhrin, mai ales în acest context, în care a declarat că a identificat problemele de la meciul tur cu U Cluj și știe ce trebuie să facă pentru ca Dinamo să înoarcă soarta supraviețuirii în Liga 1”, a spus Mulțescu pentru gsp.ro.

Dusan Uhrin, înaintea returului cu U Cluj

Astăzi, în conferința de presă organizată înaintea duelului de duminică, antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin jr. (54 de ani) a prefațat partida cu ardelenii și spune că înțelege presiunea pusă de fani și vrea să-i facă fericiți. Tehnicianul ceh le-a cerut jucătorilor să aibă o altă atitudine față de meciul tur cu „U” Cluj.

„Nu suntem bine pentru că am pierdut ultimul meci, dar am încercat să repar ce nu a mers la Cluj. Trebuie să luptăm mai mult, nu a fost suficient. Prima repriză a fost dezastruoasă. Sper să dăm maximum, nu știu de ce nu am luptat la Cluj.

Realitatea este că toată lumea trebuie să facă mai mult, dacă vrem să rămânem în prima ligă. Cred că adversarii vor juca pe contraatac. Trebuie să jucăm cu siguranță, dar în același timp să înscriem minimum două goluri în timpul regulamentar.

Nu e o situație deloc bună pentru istoria acestui club, dar sper că vom depăși această perioadă. Nu mă simt prea bine, dar trebuie să dăm maximum. Am avut multe momente de presiune în cariera mea, nu e cel mai dificil moment. Nu vreau să le frâng inima fanilor dinamoviști.

Pot să dorm, dar nu așa bine, ma gândesc numai la acest meci. Jucătorii sunt un pic emoționați, dar noi suntem vinovați pentru această situație. Trebuie să rămânem concentrați. Dacă voi fi emoționat sau nervos, va fi foarte rău pentru noi.

Am vorbit cu fanii, cu câțiva lideri de la DDB. E normal să pună presiune, vor ca echipa să rămână în Liga 1. Nu cred că e momentul acum să ne gândim la bani, trebuie în primul rând să ne salvăm de la retrogradare. Nu joacă banii, trebuie să avem atitudine.

Trebuie să recunosc că a fost mai greu decât mă așteptam atunci când am semnat cu Dinamo. Nu vorbesc despre viitorul meu, am contract cu Dinamo, sunt concentrat acum doar pe meciul de duminică. Mereu am lucrat sub presiune aici. Așa e la Dinamo, iar jucătorii trebuie să înțeleagă și ei acest lucru, că sunt mereu sub presiune”, a spus Dusan Uhrin, la conferința de presă.

Partida Dinamo – U Cluj-Napoca, din cea dea doua manșă a barajului de menținere în prima divizie se va disputa dumincă, 29 mai, ora 21:00, pe stadionul Dinamo.

CITESTE SI:

Primarul Clujului, reacție fermă înainte de Dinamo – U Cluj: ”Plecăm favoriți, dar nu trebuie să uităm de infernul de pe stadion”

Video I Dusan Uhrin, mesaj pentru fanii lui Dinamo înaintea barajului cu U Cluj

”Câinii” vor suplimenta prima de joc pentru barajul cu Universitatea Cluj

2 gânduri despre &8222;Gheorghe Mulțescu, mesaj pentru fotbaliștii lui Dinamo înaintea returului cu U Cluj&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s