Primarul Clujului, reacție fermă înainte de Dinamo – U Cluj: ”Plecăm favoriți, dar nu trebuie să uităm de infernul de pe stadion”

Emil Boc, primarul Clujului, a oferit din nou o declarație cu care a ieșit în evidență, înaintea returului barajului pentru Liga 1, dintre Dinamo și Universitatea Cluj.

În ceea ce privește returul cu Dinamo, edilul nu s-a ferit să evidențieze realitatea, anume că Universitatea Cluj este acum favorită, dat fiind faptul că în tur s-a impus cu 2-0 pe Cluj Arena. Crede că diferența se va face la capitolul metal, fiind nevoie ca fotbaliștii lui Erik Lincar să mențină un nivel ce concentrare cât mai înalt.

Pentru prima dată după mulți, mulți ani, Boc simte că Universitatea Cluj, echipa pentru care a pledat să fie finanțată din bugetul local, e cel mai aproape de promovarea în Liga 1.

”Plecăm favoriți în meciul cu Dinamo, dar nu trebuie să uităm infernul de pe stadion. Acolo totul va depinde de dimensiunea psihologică. Trebuie să avem mintea setată că suntem mai buni, avem un avantaj de două goluri și nu ne lăsăm intimidați și copleșiți.

Sunt convins că Lincar știe ce e de făcut și i-am văzut extrem de motivați. Rezultatul poate fi pozitiv sau negativ, dar atitudinea trebui să o vedem întotdeauna. Trebuie să dea tot ce au mai bun pe teren. Asta am văzut în meciul cu Dinamo.

Această echipă a înțeles în sfârșit că menirea ei este să ducă Clujul în Liga 1. Acești fotbaliști ar putea intra în istorie. În spatele lor este o istorie de peste 100 de ani. Clujul respiră prin Universitatea”, a spus Emil Boc la Napoca FM, citat de Sportul Clujean.

Emil Boc i-a transmis un mesaj și lui Gino Iorgulescu, președintele LPF

Referitor la reacția care l-a privit pe Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Emil Boc s-a declarat deranjat de afirmațiile acestuia, în care a întărit ideea că Liga 1 ar fi mai săracă dacă Dinamo ar retrograda în Liga 2.

Edilul nu a înțeles reacția lui Iorgulescu, în condițiile în care e vorba, până la urmă, de cel mai important om din LPF.

”Am fost supărat pe o declarație a președintelui LPF, Gino Iorgulescu, care a spus că i-ar părea rău dacă Dinamo ar retrograda. Cu tot respectul pe care vi-l port, ca fost fotbalist și a președinte al unei instituții importante, mai ușor cu pianul pe scări. Aveți obligația de a nu face astfel de declarații din postura în care vă aflați.

Am respect pentru Dinamo și noi am jucat în Liga a 4-a, am revenit cinstit, curat. Vrem ca acest meci să se joace pe teren, fără niciun fel de influență. Clujul are peste 20.000 de spectatori, ei sunt mai puțin importanți decât cei de la Dinamo?”, a mai afirmat Emil Boc, înaintea returului dintre Dinamo și ”U” Cluj.

Partida Dinamo – U Cluj-Napoca, din cea dea doua manșă a barajului de menținere în prima divizie se va disputa dumincă, 29 mai, ora 21:00, pe stadionul Dinamo.

CITESTE SI:

Video I Dusan Uhrin, mesaj pentru fanii lui Dinamo înaintea barajului cu U Cluj

”Câinii” vor suplimenta prima de joc pentru barajul cu Universitatea Cluj

Christian Irobiso, încrezător înaintea barajului cu U Cluj: ”Putem să întoarcem situaţia”

2 gânduri despre &8222;Primarul Clujului, reacție fermă înainte de Dinamo – U Cluj: ”Plecăm favoriți, dar nu trebuie să uităm de infernul de pe stadion”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s